2777
2789
عنوان

خودرو بدون قرعه کشی 🚗

148 بازدید | 6 پست

سلام روزتون بخیر

دوستان همسرم ثبت نام کرده ، موقع وکالتی کردن ، بانک رسالت ، سه تا گزینه بیشتر نداشت ، ایران خودرو سایپا کرمان موتور ، الان میبینم فردا موتور و چیزای دیگه هم هست ، هیچ تیکی هم نبود که به نفع سازمان حمایت باشه، ما ایران خودرو زدیم ،میخوام بدونم کسی میدونه اگه مثلا یه شرکت دیگه ماشین انتخاب کنیم اکی هست یا نه؟ مشکلی پیش نمیاد؟! 

الان میشه ثبت نام کرد ما نتونستیم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمن موتور هم اضافه شده

خب الان میشه ثبت نام کرد؟

من خودم مادران بودم ، اگه میدونستم بهمن موتور هم ثبت نام میکنن شرکت میکردم ، شرکت نکردم که بعدا بهمن موتور اگه ثبت نام گذاشت شرکت کنم 🐣🙂🙃

میشه یا سوال پرسیدی؟ 😁

از امروز گفتن‌ پیج باز میشه و میشه ثبت نام کرد ما پولمون بلوکه کردن ولی ثبت نام نمیشه کرد شما ثبت نام کردی؟؟

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل