2777
2789

والله نمیدونم اما توکه اینقد بلدی نون تست بپزی قاعدتا باید دمارو هم بفهمی گلی... من بلد نیستم تست بپزم درجشم قاعدتا نمیدونم اما شما ک کارشاق بلدی اونم بلدی دیگه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
والله نمیدونم اما توکه اینقد بلدی نون تست بپزی قاعدتا باید دمارو هم بفهمی گلی... من بلد نیستم تست بپ ...

عزیزم من خمیر رو درست کردم  از تو اینترنت اما نگفته تو کدوم طبقه درجشم من نگفتم درجش ۲۲۰ هست من میگم کدوم طبقه ی فر چون میگن طبقه ی وسط برای کیک و شیرینی هست میترسم بزارم وسطی نپزه 

این چه ربطی داره یعنی من چون بلدم خمیرشو درست کنم باید بلد باشم کدوم طبقه ؟ تو اینترنت هم هرچی میزنم نمیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خمیر رو درست کردم  از تو اینترنت اما نگفته تو کدوم طبقه درجشم من نگفتم درجش ۲۲۰ هست من ...

یعنی میگم کدبانویی خب 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
یعنی میگم کدبانویی خب 

قربانت عزیزم

من مجبورم بیشتر چون ما نون نونوایی که با آرد سفید هست رو نمیخوریم و میدیم به یه نونوا با آرد گندم کامل بپزه بعد الان زنگش زدیم میگه یه هفته دیگه منم میخوام تو این یه هفته خودم بپزم که از نون بیرون نخریم