2777
2789
عنوان

سرما خوردم خیلی وحشتناک

397 بازدید | 24 پست

سرما خوردم صدام گرفته گلوم هم چرکیه سردرد و سرگیجه هم دارم تب و لرزم داشتم ولی الان دیگه ندارم بنطرتون فقط یک سرما خوردگیه سادست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من ک ساده نبودم

چندشب از پادرد وگلو درد خوابم نبرد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
برا من ک ساده نبودم چندشب از پادرد وگلو درد خوابم نبرد

علائم شما فقطلو درد بود

برای من اول معده ام بهم بود بعد انگار تو گلوم شن ریخته باشن

الن بیدار شدم دیدم‌گوشام و گلوم درد گرفته شدید

شما چی مصرف‌کردین؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
واقعا الان خوب شدین؟؟ چی بخورم تا زودتر خوب شم

بخدا گرفتار شدیم دم عیدی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
واقعا الان خوب شدین؟؟ چی بخورم تا زودتر خوب شم

والا من که چهاربار رفتم زیر سرم و تقویتی زد گلوم به شددددد درد می‌کرد تب و لرز بدن درد شدید سردرد شدید انقدددد بی حال بودم تا هفت روز نمیتونستم پامو رو زمین بزارم الان سه روز هست که بلند شدم به من آزیترومایسین داد سری اول بعد برای سرفه کتوتیفن و یه سری که سرفم بهتر بشه چون اصلا نمیتونستم بخوابم ولی خوب من همسرم از عطاری گل ختمی سفید گرفت دم می‌کرد تند تند بهم میداد با یه پودر اسمش فک کنم تیغال هست خیلللی عالی بود سرفم خیلی بهتر شد