چند وقته پیشم بیدار شدم حس کردم کرم دور دخترم جمع شده
هیییییییییس ایرانیها فریاد نمیزنند... 🖤 شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏. . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یه مدت هرشب همین طور میشدم بدون استثنا. بلند میشدم لامپ و روشن میکردم می دیدم هیچی نیست.چند ماه پیش خونه رو عوض کردیم اومدیم خونه ی جدید دیگه حتی یه بارم این اتفاق نیفتاده.از یکی پرسیدم گفت احتمال زیاد توی خونه ات طلسم و جادو ریخته بودن.خدارو هزار مرتبه شکر میکنم اون شبا تموم شد
بعضی شبا احساس میکردم اون حشره داره به بچم که کنارم خوابیده نزدیک میشه جیغ میزدم بلند میشدم وقتی لامپ و روشن میکردم چیزی نبود.کلی رختخواب و میتکوندم فکر میکردم رفته لای پتو..رسما دیوونه شده بودم..برا من چند سال طول کشید
صد در صد کسی هست که جادو و طلسم ریخته توی خونت یا برو دنبال باطل کردنش یا خونه و شهرت و عوًض کن.من راستش از اون شهر رفتم چون به یکی شک داشتم که اینکارو کرده میدونستم اگه توی همون شهر جا به جا بشم باز خونمو پیدا میکنه.کلا هم باهاش قطع رابطه کردم