2777
2789
عنوان

تپل شدن برام شده ی حسرت 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 46 پست
همسر من صورتش خیییلی لاغره یه پودری از عطاری میگیره که گیاهی اسمش پودر اپل هستش خیلی بهش ساخته و تپل ...

حس میکنم همه اینا باده 

چون همسر منم قرص گین آپ میخوره صورتش تپل و خوب شده اما باده می‌دونم ک قطعش کنه برمیگرده

آره اما دوسدارم تپل بشم صورتم آب شده قبلا صورتم تپل بود خیلللی خوب بود

برو تزریق چربی

یا ژل بزن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس مچتو بذار ببینم  من اصلا یکی از هدفام از لاغری این بود استخون مچم بزنه بیرون😐

همینو بهت بگم ک 12 13 سانته دور مچم😂

اطرافیان منو با ترحم می‌نگرنالبته دیگه برام عادی شده ها

ولی همچمان فک میکنن سوء تغذیه دارم

همینو بهت بگم ک 12 13 سانته دور مچم😂 اطرافیان منو با ترحم می‌نگرنالبته دیگه برام عادی شده ها ولی ...

خودت دوست داشته باش حرف همیشه هست اوکی هستی قدو وزنتم عالیه برای خودت زندگی کن 

همینو بهت بگم ک 12 13 سانته دور مچم😂 اطرافیان منو با ترحم می‌نگرنالبته دیگه برام عادی شده ها ولی ...

مال منم همینقدره

به منم با ترحم ولی نگاهشون پشیزی اهمیت نداره😁🤟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزم بعضیا با ورزش کردن میتونن چاق بشن حرکات خاص خودشو داره 

و منی که یه لیوان اب میخورم۲۰۰گرم اضافه میکنم😐

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
جدی؟ بنظر 15، 16 سانت میاد مچت😂 بیا من با حسرت نگات میکنم😁 انشاءالله سلامت باشی دخترم

مرسی قشنگم همینطور شما🫂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷