2777
2789
عنوان

خرید شب عید

328 بازدید | 16 پست

بچه ها وقتی دلخورین از همسرتون میزارید براتون چیزی بخره؟من نمیدونم چقدر کینه ای شدم.همسرم امسال تنها میره مسافرت بعد به من میگه پاشو بریم برات خرید عید...خب تو که نیستی..منم جایی نمیرم..کجا بپوشم اونارو...میخاد دهنم ببنده..شما بودین میخریدین؟

حالاچرامجردی کجابعدشم هرکزغذاازبیرون بخریگو ی نفری حال ندارم بپزم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تاپیک قبلیتوخوندم خوب بروباهاش اگه میتونی کدورتاهم بذارکنار بچه تو شوهرت تنهانرن گناه دارن اگه نری قطع ارتباط همیشگی میشه

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
اگه خودم بودم نه نمی خریدم ولی عقل حکم میکنه بری وبخری وته جیبشودربیاری  چرابدون شمامیخوادبره؟ش ...

نوشتم تو پستهای قبلیم...میخاد بره خونه مامانش تو شهرستان کنگر بخوره لنگر بندازه...پسرمم میبره..منم میرم البته دو روزه برمیگردم...اونم گفته تو برگرد ولی من میخام پیش مامانم اینا بمونم...من ۱۴ رفتم...دیگه نمیخام خودش و مامانش گه بزنن به تعطیلاتم...حالا هم احساس گناه گرفته..میگه پاشو بریم برات خرید کنم...انگار من محتاج اون یه مانتوام..

الان تاپیک قبلیتوخوندم خوب بروباهاش اگه میتونی کدورتاهم بذارکنار بچه تو شوهرت تنهانرن گناه دارن اگه ...

مادر شوهرم خیلی بی ادبه باران جان..باباش پارسال سکته کرد انداختن سر من..بعدا فهمیدن که ضایعه مادرزادی عروقی داشته..ولی کل فروردین رو اعصابم بودن..اونم بخاطر اینکه مامانش به من گفته بود سگ..و من نباید ناراحت میشدم حتی تو صورت...الانم میگن اون دک و دهن نداره نمیتونی تحمل کنی بی احترامی هاشو نیا...

مادر شوهرم خیلی بی ادبه باران جان..باباش پارسال سکته کرد انداختن سر من..بعدا فهمیدن که ضایعه مادرزاد ...

خوب اگه قرارباشه بی ادبی کنن عیدتم خراب کنن نرو عزیزم ولی شوهرتم نبایدانقدربمونه باهم برید بیاید بعدبریدمسافرت 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

اسی خوندم پست قبل اتو بنظرم برولباس اتوبخرباشوهرت برومسافرت بچه اتوتنهانذار هزارتااتفاق هست حواستوبده به پسرت اینکه خواهرشوهرات خوبن خودش یه امتیاز واسه من خواهرشوهرام پشت مادرشون هستن وجاریامم توتیم مادرشوهرم  هستن 

گاهی انسانم آرزوست

میدونم خیلی سخته من نمازنمیخونم پارسال رفته بودم اونجا مادرشوهرم فکرکرده بودمن رفتم دستشویی گفت بی نمازهاصبح زودپاشدن برگشت پشت سرش بودم باخنده جلوجاریامو خواهرشوهرام وهمشون داشتن میخندیدن بعدتامنودیدعین خیالش ادامه حرفاشوداد خیلی دلم شکست به شوهرم گفتم گفت امکان نداره مادرم همچین حرفی وزده باشه میدونه زده الکی جلومن میگه نه نمیزنه وهزاران بار بهم بب حرمتی کرده ولی من بخاطرشوهرم سکوت میکنم

گاهی انسانم آرزوست

خیلی نفهمه مادرش شیلان جان...خودش از مامانش بدتر...از صبح تا شب میره تو اتاق میگیره میخابه به این بهانه که اینجا شماله خواب میطلبه...از شمال متنفرم..امسال اینجور شد...سال دیگه خودم بلیط میگیرم میرم مسافرت...پسرمم میبرم.