2777
2789
عنوان

شما بودی بااین ادم چیکار میکردی ؟

256 بازدید | 11 پست

عید داشتیم میرفتیم شمال جمع خانوادگی بعد ینفر از فامیلا که تقریبا هشتاد سالشه کلی هم بچه و نوه بزرگ داره خودشون میخوان برن مسافرت ایشونو نمیبرن اینم پاشده باما بیاد تا فهمید داریم میریم هی گفت حوصلم سرمیره یکیمونم تعارف الکی زد بچه هاش ساکشم بستن!! نمیخوام بیاددد الان موندم خودمم نرم اگ نرم خوشحالتر میشن اگه برم اعصابم خرد میشه چون ما بااینا دعوا داشتیم از همون بچگیم خاطره ی خیلی بدی ازشون دارم ولی خیلی پرو ان. تازه خیلی سنش بالاست و فشار خون داره واقعاااا تعجب میکنم از این حد بیشعوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو کنسل شده نمیریم بعد بپیچونید چراغ خاموش برید😁

اگرم گلگی کردن بگو وقتی ک خبردادیم بهتون ک نمیریم دیگه فکر کردیم شما ی برنامه دیگه واسه خودت چیدی نمیدونستم وگرنه دوباره اطلاع میدادم ک بیاین 😂

این روش توسط شخص خودم امتحان شده کاملا تضمینیه خواهر 😂 😂 

محل ک نمیزارم تازه دو روز پیش عروسش میگف الان چه وقت شمال رفتنه جوابشم گرف ولی خیلی پروئه بازم دارن ...

چون تعارف کردید دیگه نمیشه اگر دوست ندارید بپیچونید یا بگید جا نیست تو ماشینمون وسیلس با بچه‌ای خودتون بیایید