2777
2789

برو دکتر خب اگه آپاندیس باشه خطرناکه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دکتر اینجا ک پزشک متخصص نیس ک میای ازما میپرسی عزیزم ممکنه ی کار بدیم بدتر بشی

عزیزم گناه داره اینجوری بهش نگو

بهش بگو برو دکتر

ان شاءالله خوب میشی🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم

خب عزیزم نکنه آپاندیس باشه برو دکتر چون معمولٲ آپاندیس دوسه روز طول میکشه حالت تهوع ودرد شکم مخصوصٲ دور ناف بعدم دردش طرف راست زیر شکمت جمع میشه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
دهات هستم این موقع دکتر نیست😔

قشنگم زنگ بزن اورژانس علائمتو بگو چون اگه خدایی نکرده آپاندیس باشه و بترکه خیلی بد میشه اگه بگم عواقبشو بدتر استرس میگیری و برات خوب نیست اورژانس راهنماییت میکنه اگه لازم باشه میگه برو بیمارستان

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
باش عزیزم ممنون

قربونت ایشالا ک چیزی نیست