2777
2789
عنوان

مامای مهربون مامای مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 204 پست
وااااااای خواننده جان دستت دردنکنه ک امشب منو صدا زدید وااااقعا حالم عوض شد چققققققدر انرژی مثبت داشت این تاپیک حتتتتتتما نذر میکنم ماریان جان راستش من ادم معتقدی هستم ولی این چندوقته از نذر و... غافل شدم حتما نذر میکنم ما مشهد هستیم دعاکنین ما حرم امام رضا عقد کنیم 2نفری بیایم پابوس حضرت معصومه و جمکران جمکران وااااقعا عالیه😭
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
ماما جان باور کن هیج چیز خدا بی حکمت نیست من تو اوج مخالفت خانواده ام یک دفعه دل همه نرم شد به برکت حضرت معصومه حتما نذر کنید و حتی اگر نمی تونید برید قم بگید من به جاتون میرم نذر رو ادا می کنم ... خدا میدونه من قبولی دکتری همسرم و بچه خودم رو ( در حالی که من مشکل شدید واژینیسم دارم ) و هیات علمیم و همه چیزم رو از مسجد جمکران گرفتم... حتما حاجت تون رو میدن... با همه وجود براتون دعا می کنم برای ازدواج عالی و اینکه ان شاالله خبر بارداری تون رو بشنوم... اسم تون رو هم بهم بگید خوبه... شادی جان، ساراجان حتما اگر قابل باشم براتون دعا می کنم...
ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما جان، همسر من مشهدیه! من به عشق عقد بالاسر حضرت از عقد تو شهر خودم شیراز گذشتم و اومدم مشهد تو حرم عقد کردم... به خود امام رضا بگید و نذر خواهرش بکنید... محاله حاجتتون رو نگیرید...
خواننده خاموش، شادی عزیزدل ، سارا جانم ، و مامای بی نهایت مهربان، از همه اتون سپاسگزارم دوستتون دارم و از صمیم قلب براتون ارزوی شادی و زندگی با ارامش دارم.... ممنونم بابت دلگرمی هاتون ... واقعا ممنونم...
ماما تو خودت سراسرانرژی مثبتی گلم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مامای مهربون از حرف زدن معلومه چه دل مهربونی داری کی دلش نخواد شما عروسش بشی،منکه از الان تا آخر عمرم به خاطر آرامش امشبم واستون دعا میکنم، منم مشهد ازدواج کردم،بعداز جشن عروسیمون پرواز کردیم مشهد یه هفته اونجابودیم با ازدواج دانشجویی اومدیم،هیچوقت اون روزا یادم نمیره بعداز ازدواجمون هر سال آقا دعوتمون میکنه
واااااای ماریان جان وااااقعا نمیدونم چ جوری ازتون تشکرررررر کنم خداروشکر صدهزار مرتبه شکر ک باشما اشناشدم امشب دستتون دردنکنه چشم حتتتتتما نذر میکنم ب محضی ک عقد کردیم با معجزه خدا اولین جایی ک بیایم حرم حضرت معصومه و جمکران باشه🙏🙏🙏 همینکه شما برای من دعامیکنین ی دنیا ارزش داره واسم ممنوووون تونم اسمم فاطمه ست اسم اونی که دوسش دارم پیام انشالله زندگیتون هرروز پربرکت تر باشه و خوشبختی هاتون هرروز بیشتر و بیشتر
واااااقعا خوشحالم ازینکه امشب باهاتون صحبت کردم شادی جان ماریان جان خواننده جان همتون عزیزین برام من این دعاهای شمارو بادنیاعوض نمیکنم🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ماریان جان منم مشکل واژینیسموس داشتم،تا الان یکبارم معاینه نشدم شاید واسه همینه ماماهای بیمارستان اذیتم کردن و جواب سر بالا دادن.... بگذریم واسه منم دعا کنید محتاجم به دعا خوشبحالتون همسایه ی آقا و خواهرش هستید
فاطمه جان ، من به نیت شما میرم جمکران و حرم... مطمئنم و دلم روشنه که حاجتتون رو میدن... وقتی اولین نشونه های موافقت رو دیدید به من بگید که برم و به نیت تون یک خیراتی بدم توی حرم...و بعد هم که ان شاءالله با هم بیایید... نیت کنید که یک سه شنبه شب تو دعای توسل جمکران شرکت کنید با همسر محترم...محاله رد بشه مگر واقعا حکمت خدا بهترش رو براتون بخواد... از من هم تشکر نکنید عزیزدل، من با همه وجود معتقدم ادم ها وسیله اند و خدا میخواد حاجت دل های شکسته رو با وسیله هاش فراهم کنه... براتون درخواست دوستی میدم که همدیگه رو گم نکنیم و منتظرم خبرهای خوبتون رو بشنوم...
واااااای ماریان جان من واااقعا گریه ام گرفت.... نمیدونم چه جوری باید این لطف تون رو جبران کنم یا چ جوری ازتون تشکررررر کنم...🙏🙏🙏 من الان راستش بدترین روزای ممکن رو میگذروندم تاهمین چندساعت پیش ک باشما صحبت کردم واقعا دلم ارومترررررر شد امشب باتمام وجود فهمیدم ادم هارو خود خدا توی مسیر زندگیمون قرار میدن واقعا ازتون متشکررررررم چشم حتتتتتتما حتتتتتما تک تک اینایی که گفتین رو انجام میدم خودمم واقعا امیدوارترشدم❤ من شمارمم براتون میزارم درخاست دوستی رو هم باکمال میل قبول میکنم ماریان عزیز اگر قابل باشم ب نیابت تون حرم میریم و از امام رضا میخام خودشون حافظ مراقب شما و فرزند عزیزتون باشه
فاطمه جان خدا میدونه ادم ها وسیله اند فقط خدا خواسته دلتون رو اروم کنه وگرنه من سال هاست تو نی نی سایت هستم اما همیشه ساکتم و چیزی نمیگم، امشب پای سیستم بودم و دستم رو تایپ تنده ، گفتم سوالم رو ازتون بپرسم... باور کنید خدا میخواسته ارومتون کنه و راهی بگذاره و ادم ها وسیله ای بیش نیستند... حالا که اینقدر نگرانید، من براتون زیارت عاشورا میخونم و نذر گرو زیارت عاشورا هم می کنم توی حرم و میدونم که خدا به چیزی که صلاحتون هست شما رو می رسونه... شما عزیزدل هستید... ممنون که دعا می کنید برای من... این هم خیر امام رضا در حق من و بچه ام هست که شما سر راه من هستید، من به دعاتون محتاجم چون مادر همسرم اصلا مذهبی نیست و اهل حرم رفتن و دعا نیست و من کسی رو ندارم که برام از امام رضا حاجت بخواد... بی نهایت ممنونم عزیزدل...