2777
2789

دیشب رفتیم عروسی توو خونه توافق کردیم که چقد کادو بدیم توو مسیر مادر شوهرم پرسید که چقدر کادو میدین منم مبلغ رو گفتم که ایشون مخالف کرد که ماهم پول میزاریم شماهم بزارید باهم بدیم ،شوهرم نظرمو پرسید من گفتم نه اونم گفت باشه،مادرشوهرمم یکم بهش برخورد خلاصه رفتیم عروسی بعد موقه ی برگشت مادر شوهرم از شوهرم پرسید چقد گذاشتی شوهرمم گفت همون که خودت گفتی،چون جاریمم بووود خیلی حرصم گرفت که حرفمو بی محلی کرد خیلیییی عصبانیییییم

شاید الکی گفته که بحث پیش نیاد. بعدش نپرسیدی چرا بیشتر داده؟؟

چرا پرسیدم گفت بیشتر دادم بهتره عروس دوماد خرجشون بالاست،تو که خسیس نبودی،من گفتم برامنم پوله مهم نیست اینکه پارو حرفم جلو بقیه گذاشتی و تحقیر کردی،الانم توو سالن خوابیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا پرسیدم گفت بیشتر دادم بهتره عروس دوماد خرجشون بالاست،تو که خسیس نبودی،من گفتم برامنم پوله مهم نی ...

اره خوب درست گفتی شما.

اگه مادرش حرفی نرده بود و خودش بیشتر داده بود. حرفی نبود. ولی اینکه تا مادرش گفته بیشتر داده بد هستش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا ولش کن شب عیدی اوقات خودتو تلخ نکنید..

اشتی کن.

ولی تو ارامش و دوستی بعدا بهس بگو که تو ام جای من باشی ناراحت میشی که که به حرفت اهمیت ندن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔