2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست
مگه کسی هست دوسشون نداشته نباشه؟  من گربم انقد نازه دلم میخواد بخورمش

خدا رو شکر مردم بیشتر از قبل دوستدار حیوانات شدن، بالاخره اینام مخلوق خدان، فرشته های بی زبون و مظلومن، ولی خیلیهام هستن از حیوانات خوششون نمیاد. هنوز کار داره فرهنگش جا بیفته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣😂یه زمانی هم تو فاز همستر بودم ولی چون از موش مبترسم اونم شبیه موشه نخریدم یه چیزی بگم برگات بری ...

برگام موند سرجاشون چون خودم داشتم😂😂😂🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
نصف شبی با تک تک جمله هات هار هار دارم میخندم😂

😂همیشه بخندی

یبارم راسو بود گربه بود نمیدونم چی بود از لای پنجره اتاقم اومد تو منم خواب این پدصصصگ پرید تو تختم منم تو عالم خواب فک کردم لباسه لگد زدم بهش پرید سمت پنجره فرار کنه محکم خودشو کوبید ب پنجره ،پنجره بسته شد🤧منم جیییغ فقط

😂همیشه بخندی یبارم راسو بود گربه بود نمیدونم چی بود از لای پنجره اتاقم اومد تو منم خواب این پدصصصگ ...

وای ولم کن 🤣🤣🤣

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
خدا رو شکر مردم بیشتر از قبل دوستدار حیوانات شدن، بالاخره اینام مخلوق خدان، فرشته های بی زبون و مظلو ...

کافیه فقط 3 روز ی حیوون پیششون باشه دیوونش میشن انقد تو دل برود ان

من بابام اول مخالف بود الان از من بیشتر دوسش داره 

اها یبارم ماهی عیدمون ۸ ماه موند😐🤌سگ جون بود رسما زده بود ب سرم بندازم جلو گربه 😆🤧

وای تو دیگه خیلی شورشو دراوردییییی 

چرا آخهههه🤣🤣🤣🤣🤣