2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی طفلکی

🥺🥺🥺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
یه بچه ببر دارم خیلیییی شیرینه     پسرمه بهش میگم بچه ببر     تا دلت بخواد شیر ...

واقعااااا بچه ببر داریددد؟😳🤯

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
خدا نکنه گلم، 💕 من عاشق کسانیم که حیوانات رو دوست دارن، هرکسی این موهبت رو نداره،  خدا رو ش ...

مگه کسی هست دوسشون نداشته نباشه؟ 

من گربم انقد نازه دلم میخواد بخورمش 

یه لاکپشت گنده داشتم گم شد یهو از باغچه دراومد نمیدونستم زمستونا برا خودش قبر میکنه میره تو😂

باز یه لاکپشت داشتم قد سکه،تو‌خونه گم شد😐

حلزون داشتم اندازه کف دست😂🤣گم شد بزرگوار

جوجه ب تعداد فراوان در دوران مختلف داشتم ب علت حوادث مختلف از جمله سرماخوردگی در اثر حمام،غذای غیرمجاز دادن،شکار توسط گربه،مرگ طبیعی و...تلف شدن

حیاطمونم ک ماشالله برا گورباها زایشگاه بود من میترسیدم

یه لاکپشت گنده داشتم گم شد یهو از باغچه دراومد نمیدونستم زمستونا برا خودش قبر میکنه میره تو😂 باز ی ...

وای چه باحال حرف میزنی😂😂😂😂

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه