2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست
وای چرا😂

همه جااااا هستن... توی کتری هم میرن حتی.... جرات نداریم نونی ک می‌خریم و دو دیقه بذاریم رو میز سریع حمله میکنن... گاز هم میگیرن 😕😕 فک کن پشت چسب نواربهداشتی ام میچسبن 😑😑

سه تا خونه عوض کردم اینا هم دنبالم میان 😔😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

همه جااااا هستن... توی کتری هم میرن حتی.... جرات نداریم نونی ک می‌خریم و دو دیقه بذاریم رو میز سریع ...

مورچس دیگه😂

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بقیه تو حیاطن راستی

از اول توی حیاط بودن، همونجا به دنیا اومدن، دوست نداشتن داخل باشن، اینه که یه اتاق درست کردم براشون که زمستونها بخاری دارن، خودشون خوشن توی حیاط.

از اول توی حیاط بودن، همونجا به دنیا اومدن، دوست نداشتن داخل باشن، اینه که یه اتاق درست کردم براشون ...

تروخداااا عکسسسس 🥺🥺🥺

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
کامل تمیز کن خونه رو چسب رازی بریز دیگ نمیان

مشکل اینجاست نمیدونم از کجا میان... هیچ سوراخی نیست ک ببینم از اونجا میان بیرون😔😔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مشکل اینجاست نمیدونم از کجا میان... هیچ سوراخی نیست ک ببینم از اونجا میان بیرون😔😔

دقیقا مث خونه م.  هرجا هستن سم میزنیم فرداش از یه جای دیگ میان اسیر شدیم رو تخت و همه جا هستن😑

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

منم عکس پسرم جنابِ فندق خان و بفرستم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫