2777
2789
عنوان

حیوون خونگی تون چیه؟چه کارایی میکنه؟🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4738 بازدید | 160 پست
بفرس از تنهایی در بیام😂💕

بخدا بفرستم هدیه رو وا نکرده پس می‌فرستی، انقد ک اینا رووومخن😕😭😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سه تا ک به

دو تا پرنده

دو اکواریوم ماهی

همشون در کمال صلح با هم زندگی میکنن

الان یه گربه کنار  دستم خابیده یکی زیر پام

طوطی تو اتاق خابیده

یکیش هم یکم حال ندار بود چند روزیه پیش  دامپزشکه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خرگوش داریم ولی هیچ کاری بلد نیست همش در حال خوردنه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
شوهرم.. میخوره میرینه میخوابه

لنتی🤣🤣🤣

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مورچمون روپایی هم میزنه

یاسی🥲

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
گربه دارم، دو تا تو خونه، ۸ تا بیرون توی حیاط. عشقن، عشق. 💕💕💕 موقع خواب میچسبن بهم، میرن سراغ ک ...

چرا بقیه تو حیاطن راستی

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
دو تا مرغ عشق داشتیم کار خاصی نمیکردن فقط تخم میذاشتن🤣👊۷تا شدن رد کردیم رفت یه تنه میخواستن کمبود ...

جرررر🤣

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

مورچه

میره میاد آشغالا رو جمع میکنه سر و صدا نداره

هرجا برم هست

زیر پا له هم بشه، نمیفهمم که دلم بشکنه چون مشابهش زیاده

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡