2777
2789
عنوان

کدومش

100 بازدید | 17 پست

شما دوست دارید مثلا اگه الان کنکوری بودید

یه گوشی خوب داشتید و دویست میلیون پول و خونه

یا پزشکی قبول میشدید؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همتای دیگر من .

گوشی و دویست میلیون پول و خونه .

چون پزشکی دوست نداشتم و نخواهم داشت.

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
خونه و گوشی خوب و پول یه پرستار ده میلیون حقوقشه  کو تا بتونه خونه بخره کو تا بتونه داخل حسایش ...

گفتم پزشک😂😢

فکر میکنم ارزششو داره

اینده خوبی داره

سلام همتای دیگر من . گوشی و دویست میلیون پول و خونه . چون پزشکی دوست نداشتم و نخواهم داشت.

اره بستگی به علاقه داره

شاید من چون دوسش دارم اکه کل دنیا رو هم بهم بدن و پزشک نباشم باز یه خلا حس میکنم

یه حسرت…

گفتم پزشک😂😢 فکر میکنم ارزششو داره اینده خوبی داره

پزشک عمومی فکر میکنی چقد تفوت داره؟ من بودم دیویست میلوین و یا سرما گذاری میکردم و یا باهاش یه کارایی برای مهاجرت انجام میدام و خونه رو اجاره و رهن میدادم پول مهاجرت جور شد میرفتم اون ور با اون حقوقی مه اون ور در میاوردم پدل و جور میکردم خلاصص گفتی یا پزشکی یا خونه و ماشین و اینجور چیزا و میتونم اونورم دانشگاه برم 

اره بستگی به علاقه داره شاید من چون دوسش دارم اکه کل دنیا رو هم بهم بدن و پزشک نباشم باز یه خلا حس ...

پزشکی رو برای ما بت کردن.

اینهمه رشته ی قشنگ و کاربردی .

می دونی چرا؟ 

تا چرخ اقتصاد کنکور بگرده. 

اگه پزشکی رو اینقد بزرگش نمی کردن بچه ها سال ها پشت کنکور نمی موندن 

هزاران کتاب تست و دوره ی آموزشی نمی خریدن 

پول مدرسه ی غیر انتفاعی نمی دادن .

اینکه پزشکی رو بت کنن و هر سال هزاران دانش آموز بپرستنش پول می کنه تو جیب هاشون .

خیلی از مشاورا هم که یا خالی می بندن یا با کلی سال پول خرج کردن و پشت کنکور موندن پزشکی قبول شدن 

یه روپوش سفید تنشون می کنن واسه بقیه رویا فروشی می کنن .

یادشون تو اینه که بچه ها پزشکی رو ارزش بدونن 

رشته های غیر پزشکی رو دور از شان و ضد ارزش و به درد نخور.

من چه دوستای عزیز و باهوشی داشتم که سال ها ۴ ۵ ۶ سال پشت کنکور موندن واسه پزشکی 

آخرشم یه رشته دانشگاه آزاد خوندن در حالی که سال اول رشته ی عالی غیر پزشکی دیگه ای رو دولتی راحت میاوردن. 

تو فامیل ما ۵ ۶ تا پزشک وجود داره 

نه عمومی ها 

فلوشیپ و فوق تخصص و استاد دانشگاه ! 

ولی واقعا هیچ چیز خاصی وجود نداره تو این رشته .

وقتی عاشقشی دقت کن ببین چرا عاشقشی 

به خاطر اینکه از بچگی دوست داشتی خانم دکتر صدات کنن؟ 

چون دوست داشتی مردم حالشان خوب شه؟

به خاطر وقار و شخصیت اجتماعیش؟ 

به خاطر محیط بیمارستان؟

به خاطر با کلاس بودنش و خاص بودن و دست نیافتنی بودن؟

همه ی اینا با رشته های دیگه هم میسر میشه .

خودتو تو تله ی پرستیدن پزشکی برای سود آموزشی بیشتر ننداز.

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
پزشک عمومی فکر میکنی چقد تفوت داره؟ من بودم دیویست میلوین و یا سرما گذاری میکردم و یا باهاش یه کارای ...

ادمی که هیچ مهارت و شغلی نداشته باشه خارج چیکار میتونه کنه اون ورم به ادمایی که خیلی خاصن درس خوندن و یا یه مهارت خوبی دارن و  فلان خیلی ارزش قائل میشن درسته پزشکی مهاجرتش اسون نیست

ولی خب شما اگه پزشک خوبی باشید براتون سر و دست میشکونن

پزشکی رو برای ما بت کردن. اینهمه رشته ی قشنگ و کاربردی . می دونی چرا؟  تا چرخ اقتصاد کنکور ب ...

نه بخاطر اینا نیست کلا شغلشو دوست دارم جایگاهشو دوست دارم درساشو دوست دارم

محیط بیمارستان دوست دارم،به چیزایی که میخوام من و می رسونه

درسته نه من خداروشکر برای کنکور و کلاس خیلی هزینه نکردم خودم فقط میخونم

پزشکی رو برای ما بت کردن. اینهمه رشته ی قشنگ و کاربردی . می دونی چرا؟  تا چرخ اقتصاد کنکور ب ...

دوس دارم دیدگاهتو

بخند حتی اگه از زیر فشار روحی روانی جر خوردی🤣 من خار زندگیو خفیف میکونم هعععع😎
دوس دارم دیدگاهتو

داوشمی 🗿💪❤❤❤