2777
2789
عنوان

همگی بیاینننن حالم بده🥺

275 بازدید | 25 پست

بچه ها دیروز یکم گلوم درد گرفته بود اهمیت ندادم امروز ک از خواب پا شدم دیدم حالم خیلی بده سردرد شدید در حدی ک حس میکنم سرم میخواد منفجر شه بدنم داغ داغ ولی لرز دارم😐 و همچنین گلو درد از لحاظ تغذیه هم کلی چیزای مقوی ب زور ب خوردم دادن غروبم دکتر رفتم فقط استامینوفن کدئین و سیتریزین و سرماخوردگی بزرگسالان تجویز کرد چیکار کنم زودتر سرپا شم خودم لاغرم وقتاییم ک سرما میخورم با اینکه کلی چیز مقوی میخورم بازم لاغر میشم ممنون میشم اگه بگین چیکار کنم زودتر سرپا شم🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویروس جدید این علائم با این شدت 

۲ روز ضعف و بی حالیه ادامه داره 

دمنوش بخور ، پرتقال و لیموشیرین 

من یک هفتس  درگیرم سردرد گاها برمیگرده  صدام مشخصه سرما خوردم. گاها گوش درد و عطسه هم داشتم فکر کنم تا دوهفته میمونه باهات این علائم اما بعد ۲/۳ روز کاملا سرپا میشی

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

واااای جفت بچه های منم دیروز تا حالا همینن البته یه یک شبانه روز کامل تب کردن فرداش فقط سر درد و تهو ...

و باید دورش بگذره هر کاری کنی ۳،۴روز خوبه خوب میشی اخه خواهر زاده هامم دقیقا روندشون همین شکلی بود 

واااای جفت بچه های منم دیروز تا حالا همینن البته یه یک شبانه روز کامل تب کردن فرداش فقط سر درد و تهو ...

خدا سلامتی بده عزیزم

من هیییچی نمیخوام فقط این سردرد کوفیتش بره باور کن از شدت سردرد نمیتونم بخوابم 🥺

بیشتر حواستون جمع کن مشکوکه به کرونا منم تازه گرفتم و هنوز دارم سرفه میکنم امروز دوباره رفتم دکتر آم ...

خدا سلامتی بده عزیزم 

اتفاقا تست هم ازم گرفتن از اینا ک جواب فوری دارن شکرخدا منفی بود ولی بین اَبرو هام بشدددت درد میکنه معذرت میخوام بخاطر اون میله ای ک تا ته بینیم فرو کردن 🥺

مامانم اینجور وقتا میگه هیچ چیزی جز یکی دو روز استراحت کامل آدم رو سرپا نمیکنه.سعی کن استراحت کنی عز ...

درسته منم هروقت سرما میخورم کلا خوابم بعد از دو روز اوکی میشم ولی الان این سردرد لعنتی نمیزاره بخوابم مخم داره میترکههههه😭