2777
2789
عنوان

کسی می‌تونه راهنماییم کنه🥲🥺

340 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم 

راستش این مشکلم واقعا رو مخمه میخواستم بدونم کسی از دوستان اینجوری هست که منو راهنمایی کنه 

راستش آشپزخونه من خیلیییییییییی چربی داره 

دور گاز و دیوار ها و همه چی یعنی اگر یه پلاستیک تمیز رو یک روز کنار گازم بزارم روی کابینت بعد از یک روز که دستت بخوره به پلاستیک میچسبه و چسبناک شده 

خیلی گازم رو پاک میکنم و تمیز میکنم اما همش چربی داره اصلا انگار کل خونه چربی داره حتی لباس های که هر فصل جمع میکنم بعد میارم لکه روغن گرفتن پرده های توی سالن فکر کنید لکه روغن گرفتن مجبورم همه چیز رو همش بشورم هر یه مدت کوتاه 

فک میکنم مشکل از اشپزیم باشه نمی‌دونم ینی چطوری آشپزی میکنم که اینجوری میشه 

میشه لطف کنید تجربیات مفیدتون رو در این مورد بگید و بگید چطوری آشپزی میکنید که چربی نگیره و چکار میکنید بعضی هاتون که دیوار پشت گاز سال تا سال لکه روغن نداره و برای من هر روز روغنیه همه وسایلم و باید پاک کنم و بشورم 

واقعا ممنون میشم بهم کمک کنید خیلی خسته شدم 🥺🥺🥲🙏🏻

خونت حیاط داره یا بالکن داری ؟ 

اگه حیاط داری یه گاز برای سرخ کردنی بزار بیرون 

اگه هم بالکن بزار توی بالن 

اگه امکانش نیست 

برای سرخ کردن از روغن کمی استفاده کن و توی قابلمه که لبه ی بلند داره و درش رو هنگام سرخ کردن ببند 

ایا واقعا چیطوری اشپزی میکنی که لباسو پرده  لک روغن میگیره

کارتو زودتر شروع کن ،که زمان بدی ب غذا و نزنی آخر گاز رو تا همش روغن بپاشه

در ماهیتابه و یا با قابلمه تو ببند موقع سرخ کردن و یا حداقل یه کوچولو کنار بزار پرشور ، منظورم اینه طوری بزارش که یه کم درش باز باشه هم سرخ بشه هم روغن نپاشه 

نزار روغنت داغ بشه که چیزی می‌ریزی یهو شروع به پاشیدن کنه 

اگر هم داغ شد و چیزی ریختی ، با یه دستت در قابلمه رو سریع بزار روش نزار بپاشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونت حیاط داره یا بالکن داری ؟  اگه حیاط داری یه گاز برای سرخ کردنی بزار بیرون  اگه هم ب ...

نمیدونم بخدا 

پرده هام یه سری پرده فلزی زیر زدم بعد یه پرده پارچه ای سراسر کشیدم 

پرده فلزیه فک کن لک روغن میگیره 

سرخ کردنی که توی سرخ کن هست 

می‌خوام بدونم دقیقا دیگران چطوری آشپزی میکنند 

اصلا آشپزخونه رو با چی پاک میکنید 

حین آشپزی چطور آشپزی میکنید مثلا ظرف خاصی استفاده میکنید یا روزی ظرف درب میذارید 

دقیقا چطوری واقعا دیگ دارم دیونه میشم 

مثلا این مشکل یه جا پرسیدم یه خانم می‌گفت من گوشت و هیچ چیزمو سرخ نمیکنم و با پیاز تفت نمیدم مثلا برای خورشت میگفت گوشت میندازم توی آب و بعد یه پیاز رو نیم میکنم میندازم توی آب  

بنظرتون به اینجوری آشپزی کردن هم ربط داره؟ 

کارتو زودتر شروع کن ،که زمان بدی ب غذا و نزنی آخر گاز رو تا همش روغن بپاشه در ماهیتابه و یا با قابل ...

یه مدت درب میزاشتم روی ماهیتابه و اینا اما چون انگار بخار میکرد و آب میشد هی میریخت و صدای بد میداد دیگ نزاشتم 

پس نیمه میزارم از این به بعد 

شعله گاز زیاد نمیکنم اما کم کم هم نیست در حد معموله بنظرتون باید کمترش کنم؟ 

بنظرتون به روغنی که استفاده میکنیم هم ربط داره؟

نمیدونم بخدا  پرده هام یه سری پرده فلزی زیر زدم بعد یه پرده پارچه ای سراسر کشیدم  پرده ف ...

اونا بیشتر آبپز میخورن لابد 

نه بابا ، آشپزی تو میبری زیر سوال اونطوری 

خوشمزه نمیشه غذا 

همون نکاتی ک من گفتم انجام بده ، خیلی کم روغن میپاشه 

هود هم روشن کن تا ببره چربی رو 

با حوصله تر آشپزی هم کن

یه مدت درب میزاشتم روی ماهیتابه و اینا اما چون انگار بخار میکرد و آب میشد هی میریخت و صدای بد میداد ...

نه ب روغن مربوط نیست 

یه کوچولو نیمه بزار در تابه تو ، ک فقط بخار نکنه وگرن در واقع درش بسته هست 

حالا همونا رو امتحان کن فعلا 

حتی الامکان کم کن شعله تو 

ولی وقتی هم زیاده شعله گازت درش بسته باشه هیچی نمیشه 

اونا بیشتر آبپز میخورن لابد  نه بابا ، آشپزی تو میبری زیر سوال اونطوری  خوشمزه نمیشه غذا ...

خودمم یکی دوبار سعی کردم اینجوری آشپزی کنم ولی نشد ینی دوست نداشتم طعم غذا رو 

و اینکه چقدر یکبار شما ظرف های جا ادویه ای و هر چیزی که برای آشپزی هست رو میشورید ( هر روز با دستمال و اسپری پاک میکنم هفته ای یکبار هم میشورم که همیشه تمیز هست اما بعضی خانم ها فقط دو سه روز یکبار دستمال و چهار پنج ماه یکبار شستن و واقعا هم تمیز هست ظرف ادویه هاشون ) 

راستی از اسپری خاصی استفاده نمیکنید؟ 

نه ب روغن مربوط نیست  یه کوچولو نیمه بزار در تابه تو ، ک فقط بخار نکنه وگرن در واقع درش بسته ه ...

حتما امتحان میکنم ببینم تاثیر داره یا نه 

اینجوری که شما انجام میدید حتی دیوار پشت گازتون هم کثیف نمیشه ؟

حتما امتحان میکنم ببینم تاثیر داره یا نه  اینجوری که شما انجام میدید حتی دیوار پشت گازتون هم ک ...

چرا والا کثیف میشه 

ولی خب در حد همون محدوده ، اونقدی ک شما میگید نه 

جا ادویه هم واقعا یکی دو ماه یک بار تمیز کنم کافیه 

سلاام عزیزم در مورد کنکور و اون خانمی که 3ماهه خونده بودن از اونجا پیداتون کردم 

پیام هاتونو خوندم

من تازه شروع کردم یه چیزایی از قبل خوندم ولی یادم نیستن خیلی 

میخواستم بگم حذفیات دارم نمیتونم مثل اون خانم کامل بخونم بنظرت فقط ازمون جمع بندی بزنم خوبه؟ 

برای شیمی،5سال کنکور داخل و خارج و جامع سنجش و خوندن عمیق استو کیومتری و شبمی آلی به علاهوه حفظیات شیمی

برای زیست یه جمع بندی ماز داده بنیرون اونو بخونم و تست های 5سال کنکور رو تحلیل کنم

برای فیزیک هم اندازه گیری و ویژگی مواد و دما و گرما. و القا و نوسان و اتمی

برای ریاضی هم مثلثات و حد و معادله نامعادله ومشتق واحتمال

زمین هم جمع بندی همایش 

امتحان نهایی هم از الان روزی 1ساعت این حدودا. 

سلام عزیزم من توی تاپیکی دیدم از دوستتون گفته بودین که قبول شده پزشکی 

میشه منو راهنمایی کنید یا یه آیدی ازشون بدید که منو راهنمایی کنن 

من واقعا حالم بده نمیدونم از الان میشه یا نه 

صفر صفر نیستم ولی خب هیچیو جم نکردم و اردیبهشت کنکوره 

واقعا واقعا سردرگمم 

اگه میشه کمکم کنید