2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنین زیبایی

667 بازدید | 33 پست

چرا فکر میکنین زیبایی همه چیزه.اکثر تاپیکا راجب زیباییه.ما خانما فقط بفکر زیبا بودنیم و حتی زیباتر از خودمونم نمیتونیم ببینیم(من اصلا اینجوری نیستم و طرفدار خانمام همه جا)،پشت همو خالی میکنیم همو ضایع میکنیم.ولی مردا چنان پشت همن چنان با چهره داغون اعتمادبنفس دارن.تعریف نباشه من ظاهرم خوبه هیکلم قدم همه چی اوکیه خود شوهرم مدام میگه اما شانس ندارم در عین حال قدرمو نمیدونه مدام سروگوشش میجنبه.بخدا قسم شانس بالاترین چیزه و انتخاب های عاقلانه

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

همچین فکری نمیکنم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا

من که هر چی ضربه خوردم و کمبود اعتماد بنفس دارم از همجنسای خودم بوده

اگه رنگ بودم صورتی بودم👄اگه میوه بودم توت فرنگی بودم🍓اگه احساس بودم عشق و محبت بودم💕اگه ساعت بودم00:00بودم:)                   برای به هم رسیدنمون صلوات بفرستین اگه فرستادین بگید منم برای حاجتتون صلوات بفرستم💜

انقدر ک جذب اخلاقم میشن جذب قیافم نمیشن 

زیبایی فقط توی ظاهر نیس...

اخلاق خوب...هیکل خوب...لحن حرف زدن و خندیدن..

باشعور بودن و برخورد خوب

اینا باعث زیباتر شدن میشن

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

واقعا زیبایی همه چیزه

روی زیبا

فکر زیبا

گفتار زیبا

شخصیت زیبا

شعور زیبا 

💕

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
زیبایی همه چیز نیست و نبوده ولی داشتنش لذت بخشه

خب قطعا لذت بخشه اما شرط خوشبختی نه اصلا 

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
انقدر ک جذب اخلاقم میشن جذب قیافم نمیشن  زیبایی فقط توی ظاهر نیس... اخلاق خوب...هیکل خوب...لح ...

همه اینا باشه بدون شانس فایده نداره

آدمی که شعور و فرهنگ و برخورد خوب داشته باشه  ناخودآگاه چهرشم زیبا دیده میشه

تا زیبا و در اختیار  نباشی  نمیان سمتت  این واقعیته احتمال خلاف این قضیه هم خیلیییییی کمه هستن هنوز چنین افرادی اما کم و نادر

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

تا زیبا و در اختیار  نباشی  نمیان سمتت  این واقعیته احتمال خلاف این قضیه هم خیلیییییی ...

زمونه خیلی عوض شد.آدما از همیشه تنهاترن