فاطمهههههههههعطایی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 66 عنوان بارداری و سونوگرافی 43 بازدید | 3 پست سلام من هفته ۹بارداریم یکم سوزش دارم اونجایی که اردار میکنم بعد امرو خیلی کم پماد بتاکورتال زدم ولی زود شستم ضرری داره ؟؟؟ توروخدا جوااب بدید 1401/12/26 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 شایدعفونت ادرارداری .برودکتر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
luckygirl68 عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 345 احتمالا عفونت ادراریهدیگه حالا شستی به خودت استرس ندهشنبه حتما دکتر زنان برو که دارو بدهو فعلا آب خیلی زیاد بخور که عفونت دفع شه و بیشتر نشه
فاطمهههههههههعطایی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 66 احتمالا عفونت ادراریه دیگه حالا شستی به خودت استرس نده شنبه حتما دکتر زنان برو که دارو بده و فعلا ... ممنون ولی خیلی عصابم ربخته بهم خدا کنه چیزی نشه