2777
2789

دخترم ی دو روز دیگه سه ماهش تموم میشه، ی ۱۰ روزی میشه چشم و گوش و دماغشو میپاشه و آب دهنش جاریه و شیر کم‌میخوره خیلی کم، سینمو نمیگیره. و چند باری به شدت گریه کرده به طوری که با آستامینوفن آروم شده.

دکتر بردم گفت احتمالا دندون درمیاره چون لثه هاش کمی ملتهبه.

خیلی نگران و کلافه هستم، شما هم همچین تجربه ای داشتین؟

ممنون میشم کمکم کنید.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸

لثه گیرشو بذار یخچال خنک که شد بذار روی لثش اگه از اونه اروم میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خواب راحت شیر میخوره ؟

البته اینم بگم، لبنیات گاوی اصلا نمیخورم، حبوبات نمیخورم، رژیم میگیرم بخاطر اینکه شکمش درد نکنه و... ولی باداینوحال نفغ داره

اگه تو خواب راحت شیر میخوره تو بیداری شیر نمیخوره یا سرش همش عقب میده ک شیر نخوره.یهو جیغ میزنه و گ ...

چی بگم تو خواب راحت نمیخوره اونجوری ولی از بیداری بهتره.

تو بیداری اره سرشو عقب میده و نمیخوره با اینکه وقتی سینمو میبینه خوشحال میشه، یعنی گشنه هست ولی ی چیزی اذیتش میکنه.

گریش ی هویی نیست تو خواب همش ناله میکنه، سرشو تکون میده و چشم اشک میمتله بعد ی هو گریه میکنه اونم شدید نمیشه آرامش کرد، فقط آستامینوفن میدم و بعد آروم میشه یکم‌میخوابه