2777
2789
عنوان

بنظرتون نامزدم گولم زده؟

280 بازدید | 8 پست

البته شیش ساله ب قصد ازدواج دوستیم ولی فعلا شرایط نداریم و بهشم اعتماد دارم 

با گواهینامه من قرعه کشی ماشین نوشت البته صد تومن تو حسابم خابوند گفت اگه سه ماهه در بیای بیس تومن میدمت سه تا شیش ماه پونزه تومن شیش ماه تا نه ماه ده تومن و نه ماه ب بالا پنج تومن 

حالا ما قهریم نمیدونم در اومده یا نه چون رمز و اینا همه با خودشه فقط گفتم پولت ازاد شده شماره کارت بده بر گردونم گفت نه نه ولش کن فردا ماشین ثبت میشه 

یعنی اسمم در اومده؟

اگه دراومده باید چقد سهممو بده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐 واسه چی قبول کردی؟ چه ماشینی میخواسته حالا؟ چقد زرنگگگگ، طرف کلاه برداره، گول زدن کجا بود

بخدا نمیدونم اصلا چی نوشته همه کارارو خودش کرد من فقط شماره شبا و پلاک و کد پستی اینامو دادم

قهرباشی ،تو که گفتی پول و برگردونم بعد که اینطوری گف،میگفتی ماشین به اسمت دراومد یا نه؟

والا گفت بدون قرعه کشیه اگه زیر نه ماه باشه تکمیل وحه میکنم