2777
2789
عنوان

شوهرم نسبت بهم بی توجه شده

433 بازدید | 25 پست

من یک زن خانه دارم.یک دختر زیر یکسال دارم.تمام مدت درگیر بچه و کارای خونم،همسرم وقتی از سرکار میاد همش خسته.شبا که دخترم میخوابه دوس دارم با همسرم فیلم ببینم و حرف بزنیم ولی بلافاصله بعد خواب دخترم همش در حال چرت زدن و میخوابه یا هم فیلم میزاریم که ببینیم در حال چرت زدن.خسته شدم احساس میکنم این شرایطو دیگه نمیتونم تحمل کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکش کن داره برا زندگی زحمت میکشه 

این روزها هم تموم میشه 

انشاءالله 

و بیشتر پیشت میمونه 

همیشه که اینطور نیس 

جوونه داره کار میکنه تو ایامی که توانش رو داره

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

خسته س

منم قبلا حس شمارو داشتم

از وقتی که خودمم دوشیفت میرم سرکار

شبا برمیگردم اصلا حوصله حرف و توجه ندارم

الانا‌ دیگه شوهرم میگه دیگه دوسم نداری؟چرا بهم توجه نمیکنی🤣 آدم خسته و عصبی میشه واقعا 

درکش کن 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

والا دیگه همه زندگیا همین شده 

با این وضع گرونی و کار زیاد و … دیگه فرصتی برای تفریح نمیمونه 

دیگه از خستگی همه میان خونه چرت میزنن و ولو میشن 

منم همیشه به اینایی فکر میکنم که همش مهمونی و دورهمی و خرید و آرایشگاه و پیک نیک و مسافرت و… نه خستگی دارن نه کار همش تو اینستا و یوتوپ عکس و فیلم میذارن 🤷🏻‍♀️