2777
2789
عنوان

نماز صبح ساعت ۲😐دیدید چی شده 🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 52 پست
بهتر تغییر ساعت واقعا اعصاب خردکن بود

بله اعصاب خرد کنه ولی اختلاف ساعت مشهد و تبریز نزدیک یک ساعته! ایران باید دو تا ساعت داشته باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من نفهمیدم‌چی شد🙁

اینطوریه که دیگه ساعت ها تغییر نمیکنه نماز اگر خونده بشه این ساعت ها هست 😐

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
بنظرتون فرقی نداره عجب !!!!

اگه قرار باشه نیم ساعت دیگه اذان بگه در هرصورت نیم ساعت دیگه میگه فقط اسمش عوض شده

واقعا از عضو زبرین بدنتون استفاده هم میکنید؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
ما ساعت یک  .یک و نیم میخوابیم نیم ساعتم وایمیستم بخونم😅وای الانا نمیتونم پاشم ظهر قضاشو میخون ...

آخه دیر خوابیدن خیلی واسه بدن ضرر داره. کلا قانون اشتباهیه. نمیدونم چرا این کارو کردن

ولی ربطی نداره ها  اذان که با ساعت عقب و جلو نمیشه، این ساعته داره عقب و جلو میشه

چطور ربط نداره؟ الان اذان ظهر ساعت 12 و 10 دقیقه ست. هر سال از 2 فروردین میشد 1 و 10 دقیقه. اما امسال همون 12 و 10 میمونه.