2777
2789
عنوان

درس خوندن🙂

205 بازدید | 14 پست

من یه پسر کلاس یازدهمیم،از سال قبل که دهم بودم برای کنکور میخونم،همه چی خوب پیش میره واقعا!

مثلا یک روز کمتر میخونم،یا تست یه درس رو خیلی خوب نمیزنم،یا مثلا یه درس رو برای آزمونا کمتر میخونم!!

تا روزی که آزمونمو بدم همش بهش فک میکنم!

یا مثلا یه روشی میگیرم برای مرور کردن که بارها نتیجه گرفتم اما همش میگم نکنه نشه🙂

اینم بگم که 4.۵روزیه تو همه این 2سال اینطوری شدم؟

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاله از الان بشینی و واقعا بخونی و مطالب بشینه تو مغزت و نشه 

اما زمانی حتمی میشه موفقیت ک مطمئن باشی خوب میخونی و از سر باز کردن نیست

من میدونم ک تو چه فشاری هستی اما لطفا و لطفا با عشق ادامه بده و ب نظرم مفید ترین کارو میکنی

موفقق باشییی ک

محاله از الان بشینی و واقعا بخونی و مطالب بشینه تو مغزت و نشه  اما زمانی حتمی میشه موفقیت ک مط ...

زندگیم شده کتابام🙂علاقه دارم واقعا،کسی بهم زور نمیگه بخونم🙂تمام فکرو ذکرم،خیییلی ممنون کا روحیه میدی

رشته ت چیه؟ خودت شروع کردی یا مشاوره؟ همینجوری سوال شد برام..

انسانی🙂

خاله ی من مشاوره بی نظیریه اما بخاطر اینکه از درس خوندن زده نشم و با علاقه بخونم(چون شنیدم بعضیا که از پایه میخونن زده میشن)فللا به صورت شخصی برنامه دارم

خالم هم کمکم میکنه هر سوالی داشته باشم🙂😂

انسانی🙂 خاله ی من مشاوره بی نظیریه اما بخاطر اینکه از درس خوندن زده نشم و با علاقه بخونم(چون شنیدم ...

موفق باشین 

منم از دهم شروع کردم

این فکرارو من هم میکنم، ولی وقتی با دقت و کیفیت بخونی چرا قبول نشی؟

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋