2777
2789
پمادوکپسولوهمزمان استفاده میکنم یکیشوصبح کپسولوشب درازهم میکشم قبل ازخواب میذارم

میخای زمانشو عوض کن کپسول صبح بذار🤔

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

لاکتوواژ از داروخانه بگیر قیمتی هم نداره

من دوسه تا دکتررفتم حالم خیلی بدبود سوزش داشتم از داخل میخاریدم.ببخشید تورابطه درد داشتم اتیش میداد همین کلوتریمازول پمادشو استفاده کردم نشد ان ان زدم نشد

فیتوواژکس استفاده کردم یعنی چیزی نبود من نکنم داخل خودم😂😂توهمین سایت خوندم خانومه این کپسول نوشته بود خریدم روزا اول یکی ظهرمیذاشتم یکی شب .به بعد شبا میذاشتم ۱۴تاقرص بود .روز ششم رابطه داشتم به طور تعجب اوری خوب شده بودم 

ولی ادامه دادم حتی بعدرابطه 

خوب شددیگه رفت که عفونت بگیرم

الانم تایکم حس بددارم یدونه میذارم تموم میشه

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
پمادم فقط یه اپلیکاتورداخلشه دیگه ازفردااستفادش نمیکنم

بعداستفاده بااب گرم بشورش قشنگ

میشه بخاطراینکه عصرپمادمیذارم موقع خواب کپسول میذارم چون داخل واژنم پمادیه اثرنمیکنه؟؟؟

نههه بنظرم باهم بذار من چندروزی هم کلوتریمازول با همین واکتواژ استفاده میکردم همزمان .ببخشید با ان ان قبلش چرب کن اونجارو هم راحت تربره هم از بیرون سوزش نداشته باشی

اینم از راهنمایی من واقعااز یه دکتر بهتر تجویز کردم بهت دعام کن خوب شدی