2777
2789
عنوان

تب بالا کودک توروخدا بیایین

1785 بازدید | 39 پست

پسرم ۴،۵ ساله

سه روزه تب کرده

من همون روز اول بردمش دکتر آموکسی کلاو داد و استامینوفن،الان بعد سه روز خوب نشده تازه شیاف میزنم برا تبش ،باز دوباره میره بالا

دنیا رو سرم خراب شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ویروس جدید خیلی مزخرف انتی بیوتیک تا ده روزم میتونی ادامه بدی

چاره ای نیس بهش غذاهای مقوی بده کباب مرغ ویفیده تخم مرغ گوجه پخته کته اینا خیلی خوبه

اگه بتونی سرم بزنیش خیلی خوب میشه

تبشو با وان اب ولرم توحموم و نصف شیاف دیکلوفناک پنجاه یا یدونه شیاف استامینوفن ۱۲۵ بیار 

پیاز حلقه حلقه کن بذار کف پاش و جوراب پاش کن براش دعای نورهم بخون

توروخدا دعا کن 

شب عیدی باز نرم بیمارستان

اون ماه پیش بستری بود

الان ببرم میدنم بستری می‌کنند تازه دخترم کوچیکه اونم باید با خودم ببرم بیمارستان اتاق خصوصی بگیرم بمونیم یعنی هیچکس نیست بچم بزارم پیشش دارم فقط گریه میکنم التماس خدا

توروخدا دعا کن  شب عیدی باز نرم بیمارستان اون ماه پیش بستری بود الان ببرم میدنم بستری می‌کنن ...

سخت نگیر زندگیو .نهایت دو شب بستری میشه خوب میشه.توکلت به خدا.منم امسال بچم دوبار بستری شد هر بار ۴ شب.اما میگذره.