2777
2789
عنوان

برای پسرم دعا کنید

411 بازدید | 8 پست

شب عیدی چه بلایی سرم اومد دست تنهام صبح تا ظهر سرکار بودم عصرم کارای خونه و خرید بیرون و بازی با بچم 

چندشب پیش لیوانو شکست پاش کامل پاره شد بردم بیمارستان بعدم ارتوپد نمیتونه راه بره الان تا ۲۰روز بعد دست ب خونه نزدم خرید هم نکردم دستم ب هیچی نمیره هفت سینم نگرفتم 

اصلا غذا از گلوم پایین نمیره

از اون ور میترسم شوهرم بفهمه ازم بگیرش

پسرم همه دنیام 😘💋💕

نگران نباش ان شاءالله زودتر خوب شه و مشکلی پیش نمیاد.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی تو رو خدا براش دعا کن ۶تا بخیه خورد

براش حمد خوندم عزیزم خدابزرگه

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.