shahrivar83 مدیر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 عنوان بپرسین ولی جاده خاکی نزنین | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 67 پست 😐😐😐😐😐 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~• 1401/12/25 | 21:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 هدف از آفرینش انسان چیست؟ (3 نمره) 😹 خداوند انسان را آفرید که جانشین او بر روی زمین باشد ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سرخابی2018 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 30317 چون فعالی بله دخترم مستمر و پایانی هم 20😹 مرسی خانوم 😍😍😍چه خانم مهربونی دارم من
babesfanji82 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1079 زرد..خونهشون باریک الله حالا سوال نهایی شعر : آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم در مورد کدام یک از حیوانات جنگل بود ۱.شغال ۲.کفتار۳.هر دو مورد
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 تا به حال عاشق شدین؟ اگر ۲۴ ساعت زنده بودید چه کار می کردید؟، کمترین نمره در مدرسه گرفتین؟ نه..از خدا استغفار میکردم و وصیت نامه مینویسم...۱۵ ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 اهل کجایی. متاهلی شاغلی یا نه اهواز. مجرد شاغل نیستم. درحال درس خواندنم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 کنار کی احساس ارامش میکنی؟ نیمه گمشده حتما ولی هنچوخدا نفرستادتش😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سرخابی2018 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 30317 نه..از خدا استغفار میکردم و وصیت نامه مینویسم...۱۵ باشه ممنون صادقانه جواب دادین
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 چند سالته کدوم شهری رل داری یا ن ۱۸..اهواز..ندارم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
barbi00 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 13443 مرسی خانوم 😍😍😍چه خانم مهربونی دارم من (هم اکنون صدای بچه های کلاس سرخابی خودشیرینی نکن خودشیرین....صبر کن زنگ بخوره😹) 😁خواهش میکنم دخترم لایق دخترای درس خونی مثل شماست
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 بنفش رو به قهوه ای😂 😐 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
کاربری_به_فنا_رفته عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1849 نیمه گمشده حتما ولی هنچوخدا نفرستادتش😂😂😂😂 صحبت میکنم زودتر ارسال کنن براتون😂 امید همیشه آخر سر میمیرد💙
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 عشقت متولد چنده تحصیلاتت غذای موردعلاقت ندارم..دارم برا کنکور میخونم..غذا کباب کوبیده😂😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سرخابی2018 عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 30317 (هم اکنون صدای بچه های کلاس سرخابی خودشیرینی نکن خودشیرین....صبر کن زنگ بخوره😹) 😁خواه ... 😉😉😉من عزیز معلمم بچه ها کسی حق نداره به من بگه بالا چشمت ابروه🤓🤓🤓😏😏😏
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 صحبت میکنم زودتر ارسال کنن براتون😂 خدا واسطه.گری رو قبول نداره. رشوه هم نمیبره😂😂😂😂 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13330 به آرزوت برسی ❤️ انشالله😍😍😍 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•