2777
2789
عنوان

شما ماه رمضان مهمونی میدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3249 بازدید | 106 پست
بله هرسال ۱۹ ماه رمضان یا ۲۱ ماه رمضان افطاری میدیم  ما دودفعه سفره پهن میکنیم

سخته که اونطوری

ما اونوقتا که افطار میدادیم سفره باز میموند یک ساعت بعد غذا میاوردیم چون هرچی تو سفره بود برا شامم لازم بود

نهایتا پنیر و خرما زولبیا بامیه رو برمیداریم از سفره...

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم قبلا میداد تو سفره افطار تخم مرغ ابپز نون پنیر سبزی و خرما و زولبیا اش شعله زرد میزاشت شامم ز ...

همه رو باهم میاورد یا جدا مثلا دوبار سفره مینداخت 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
شله زرد نون پنیر سبزی  کتلت سوپ یا حلیم برا افطار با فاصله ۱ ساعت برنج و خورش یا مرغ

اخه باید یبار سفره رو جمع کرد دوباره پهن کرد 😩

ما هم کوچیک تریم از همه ولی نمیدونم چرا همه از ما توقع دارن 🥲

مثل مامان من از همه کوچیکتره پاتوق همه خونه مامان منه 

چه مسافرت بیان و چه مهمونی باشه همه خونه مامان منن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سخته که اونطوری ما اونوقتا که افطار میدادیم سفره باز میموند یک ساعت بعد غذا میاوردیم چون هرچی تو سف ...

سخت هست ولی دیگه انجام میدیم 

مامان زن داداش من بعد افطاری بلافاصله شام میارن 

چیزهای اضافه سفره اضافی برمیدارن 

بعدش میوه و چای اینا 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
جدا سخت نمیشه دوبار  اگه بخوایم عروس پاگشا کنیم چی هر دو رو باهم بندازیم یا جدا بهتره ؟

چون عروس دعوت کردی و اذان رو زودتر میدن نسبت به سالهای قبل ،دوبار بندازی بهتره.مثا ساعت شش و نیم شام زوده ،همون افطار بخورن برای ساعت ۱۰هم شام 

بله هرسال ۱۹ ماه رمضان یا ۲۱ ماه رمضان افطاری میدیم  ما دودفعه سفره پهن میکنیم

اخه دوبار باشه سفره که جمع میشه اشپزخونه منفجر میشه باید ظرف ها شسته بشه جمع بشه دوباره یکساعت بعد پهن بشه 

منم بچه کوچیک خیلیییی شیطون دارم یبار بندازیم بده ؟

حیفه صوابش خیلی بیشتره

میدونم اما آدم اصلا نمی تونه برای خودش افطار درست کنه هم خسته میشه هم نمی تونه غذا ها رو مزه کنه از کم و کاست و چاشنی و ادویه اش خبر دار بشه کلا ریسکه 

همه رو باهم میاورد یا جدا مثلا دوبار سفره مینداخت 

ن افطاری می‌آورد اول بعد ک میخوردن اونارو جمع میکردیم بعد غذا رو میاوردیم دیگه تا جمع کنیم افطاری رو نیم ساعت طول میکشید

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹

ما که تاحالا افطاری ندادیم .فقط مامانم یادمه نذری میداد شبای قدر.اونم همون اش رشته  و حلیم و پنیر  سبزی و خرما و زولبیا بامیه میداد شام و افطار همین بود.البته فامیل رودروایسی دار نبودن خاله م و دایی و اینا بودن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من به خانواده شوهرم یه شب مهمونی میدم.البته امسال فک نکنم چون بچه کوچیک دارم. پارسال ک فقط حلیمو نو ...

منم بچه کوچیک دارم 

امسال عروس دارن که توقع دارن پاگشا کنم و افتاده ماه رمضان و عید باهم میگم تدارک ببینم خورده نمیشه یبار دوبار هم باشه هیچکدوم کمک نمیکنن ریخت و پاش بعد از سفره رو 

انشالله اگه توفیق داشته باشیم  من معمولا روی میز ابجوش و نبات و زعفرون میزارم با سبزی خوردن گر ...

دقیقا ماهم همینکارو میکنیم 

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه