2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد چندی؟

منم باهات موافقم :/

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

من مجردم دلم میخواد استفاده کنم اعتقادی هم به بکارت ندارم ولی نمیدونم کلا کاپ خوبه یا نه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
درسته نباید توجه کرد ولی خانواده‌ها نمیزارن از تامپون و کاپ استفاده کنن چون پرده رو چیز مهمی میدونن ...

خب حالا تو بذار عزیزم

دیگه جوش جیو مبرنی؟!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

کاری ب دختر بودن ندارم ولی من اضلا نمیتونم بجز نوار از چیری استفاده کنم میترسم مث سگ😂

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

منردم، وای من خودم میترسم،،چجوری اخه، ببخشید ولی من تاحالا دس نزدم ب اون محل حالا چجوری یچی بکنم توش،،،😐😲

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔

حالا من کار ندارما

ولی کلا به نظرم کاپ و تامپون و اینا همش قرتی بازیه

نوار چشه مگه که حالا به خاطر پریودی بیایم اون یه ذره سوراخو انگولک کنیم😖😖😖

من که دردم میاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

برو اینو از شوهر آیندت بپرس ببین چقد براش مهمه بکارته.بنظرمنم خیلی مهمه بکارت هرکی بکارت نداشته باش بنظرم آدم درست حسابی نیس،البته فقط نظرمنه نمیخام ب کسی توهین کنم 

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋

من همین هفته ی پیش خریدم ۶۰۰ هم پول دادم ولی متاسفانه هر کاری کردم و هر چی کلیپ نگاه کردم نتونستم درست جا بدم و ریزش داشت اعصابم خرد شد گذاشتم کنار و مجدد نوار استفاده کردم 

درسته نباید توجه کرد ولی خانواده‌ها نمیزارن از تامپون و کاپ استفاده کنن چون پرده رو چیز مهمی میدونن ...

عزیزدلم توهنوز دختری حیفه باچنین کاری به خودت آسیب بزنی 

حالا ازنوار استفاده کن چی میشه مگه 

خیلیا باکاپ دچار عفونتای شدید شدن 

ببین عزیزم بزار بعد ازازدواج این پرده توسط شوهرت برداشته شه که هم زیباست هم خاطره وکلی ناز برای تو

این حس خوبو برای خودت نگه دار