2777
2789
عزیزدلم توهنوز دختری حیفه باچنین کاری به خودت آسیب بزنی  حالا ازنوار استفاده کن چی میشه مگه&nb ...

اول از این ک من زنم و شوهر دارم و دومن پرده رو اینقد مهم ندونین و ارزش دخترو بخاطرش پایین نیارید  

عزیزدلم توهنوز دختری حیفه باچنین کاری به خودت آسیب بزنی  حالا ازنوار استفاده کن چی میشه مگه&nb ...

یعنی چی پرده  توسط ظوهرت برداشته شه چه مسخره هرکس گذشته ای داشته اکه اینجوریه پسرا هم باید وقتی ازدواج کردن توسط زنشون مرد شن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو اینو از شوهر آیندت بپرس ببین چقد براش مهمه بکارته.بنظرمنم خیلی مهمه بکارت هرکی بکارت نداشته باش ...

عزیزم ادم باید شوهر ایندشو جوری انتخاب کنه ک بخاطر پرده ارزششو پایین نیاره و پرده بمارت براش مهم نباشه 

و اینو بگم با این نظرت ب همه داری توهین میکنی 

متولد چندی؟ منم باهات موافقم :/

من خودم ۲۲ سالمه و خواهرم ۱۲ سالشه و اون میخواد از کاپ استفاده کنه و این حرف هایی ک زدم هم من هم خواهرم باهاش موافقیم❤️

یعنی چی پرده  توسط ظوهرت برداشته شه چه مسخره هرکس گذشته ای داشته اکه اینجوریه پسرا هم بای ...

این نظر من بود شما که ازدواج کردین راحت استفاده کنین چه لزومی داره مثل یه دختر باکره این سوال رومطرح میکنید 

درضمن اگه دختر داشته باشید اجازه میدین بخاطر چنین چیز بی ارزشی پردشو از دست بده که فردا مجبور شه به شوهرش توضیح بده که من اینکارو کردم وچنین شد

ما توکشوری زندگی میکنیم که مسعله بکارت هنوز هست پس واقع بین باشیم 

این نظر من بود شما که ازدواج کردین راحت استفاده کنین چه لزومی داره مثل یه دختر باکره این سوال رومطرح ...

من برای خواهرم این تایپکو زدم 

و اینو بگم ک من دخترام ک بزرگ شدن قطعا میزارم از تامپون و کاپ استفاده کنن و  دخترامو جوری تربیت میکنم ک یرن دنبال پسری ک توضیح برای بکارت نخواد و بکارت و مهم ندونه من مثل شماها نیستم و مغزم نپوسیده 

عزیزم ادم باید شوهر ایندشو جوری انتخاب کنه ک بخاطر پرده ارزششو پایین نیاره و پرده بمارت براش مهم نبا ...

بنظرم شما داری تو رویاهات زندگی میکنی و نمیدونی واقعیت زندگی چیه

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
 تو یکی حرف نزن باو حصلتو ندارم توام یه مغز پوسیده داری دیگ ریدین تو زندگی همه😒😒

ریدم ب خودت و زندگیت تو کی هستی بابا جنبه نداری تاپبک نزن

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
 تو گوه نخور 

تو بخور تا جونت دراد