2777
2789

شما رسم تون هست که پدر و مادر برای دختری که ازدواج کرده و خونه شوهرش است عیدی ببرند ؟

یا رسم تون نیست؟

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

واسه یلدا اینجوری داریم ما

تا نامزد هستن طرف پسر میبره خونه دختر، بعد اولین سال که ازدواج کردن خانواده دختر میبره خونه عروس دوماد

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یلدا اینجوری داریم ما تا نامزد هستن طرف پسر میبره خونه دختر، بعد اولین سال که ازدواج کردن خانو ...

یعنی سالهای بعد پدر و مادر برای دخترشون عیدی نمی برند؟

یعنی سالهای بعد پدر و مادر برای دخترشون عیدی نمی برند؟

من اصالتا برای اردبیل نیستم مال یکی از شهرستان هام ولی ندیدم که حالت مراسم بخوان عیدی ببرن، شاید مثل بقیه عیدی بدن 

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
من اصالتا برای اردبیل نیستم مال یکی از شهرستان هام ولی ندیدم که حالت مراسم بخوان عیدی ببرن، شاید مثل ...

به صورت مراسم منظورم نیست.

منظورم هر سال عیدی بردن هست

آره تا سالها عیدی میبرن ، البته الان دیگه پول شده مثلا خانواده مادرم پول میدن عیدی

فرقی نمیکنه به چه صورت .

فقط اینکه پدر و مادر عیدی میبرن