2777
2789
عنوان

خانواده قاتل

1055 بازدید | 81 پست

سلام از همین اول بگم پسرم 18 سالمه تا بحال هم به ناموس کسی چپ نگاه نکردم و با بقیه متفاوتم.متاسفانه بجز اینجا جایی برای طرح مشکلم ندارم.

من در خانواده ای 5 نفره در روستا زندگی میکنم پدر و مادرم زندگی را برایم زهر.مار کردند.از بچگی پدرم فقط کتکم میزد حتی یادمه با چوب زد تو سرم و از اون سن هفته ای یکبار از بینیم خون میاد.از بچگی در مزرعه ها با پدرم کار کردم این همه سال احترامشو نگه داشتم ولی انگار در این خانه جایی ندارم.برای من تابحال لباسی هم نخریدند تا این سن با لباس های کهنه پسر عموم به سر بردم.یکبار در مزرعه کم کاری میکردم که با چاقو به جانم افتادند و همسایه زمین مون دید برد منو بخیه زنی.از خانوادم هیچ انتظاری هم ندارم وقتی هم سن و سالهای خودمو میبینم از والدین شون انتظار ماشین و گوشی و لپ تاپ بروز دارن قلبم به درد میفته.وضعیت تحصیلیم هم عالیه و تعریف می کنند.هر شبم گریه میکنم.دیگه جوری شده که پول خرجم رو میرم سر کار و خودم الان پنج سالی هست در میارم.پدرم وضع مالیش خوبه .همیشه خوردم کرده چه تو جمع چه هر جا.نمیدونم چرا پدر و مادرم باهام اینجورن.تا اینجا خدا خیلی مراقبم بوده

ممنون میشم راهکار ارایه بدین چون واقعا خیلی صبور بودم اینقدر صبر کردم و تحمل کردم 

هنوز صبر رو ادامه بده. واقعا خوبه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شدم واقعا

سرکار رفتنو ادامه بده در کنارش درستو بخون یه آینده خوب برا خودت بساز تا از اون شرایط خودتو خلاص کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ب یک مشاور خوب مراجعه کن سعی کن بری خدمت سربازی تا بعد از سربازی که برگشتی ادامه تحصیل بده حقوقی را که ب سربازها میدن رو برای خرج کنکورت پس انداز کن این راه حل من ب شما

واااا ینی چی ک با چاقو افتادن به جونت😐😐

خیلی ببخشید ولی انگار مشکل روانی دارن 

پولاتو جمع کن پس انداز کن

درست رو هم بخون ادامه بده

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

عزیزم شما معلومه پسر مستقل و توانمندی هستی 

به نظرم بهترین کار این هست درس بخونی و برای دانشگاه از  پیش خانوادت بیای بیرون و یک شهر دیگه باشی 

فقط نگو خانوادم نمیذارن از پیششون برم و دنبال کارگر مفت هستند ،

تو باید واسه اینده خودت قدم برداری

و مطمئن هستم موفق میشی

فقط خودت و دوست داشته باش و خانوادت و نقطه ضعفت ندون که بعدا در اینده کسی در تو این کمبود و تشخیص بده  

با این اوضاعی ک این داره تعریف میکنه هنوز صبر کنه ک دو فردای دیگ باید جنازشو بزارن تو قبر ک😐😐با جا ...

یکبار هم 8 سالم بود قیچی رو به پام فرو کرده بودن هنوز جاش مونده