2777
2789

سلام مامانا 

کسی پسرش تنگی مجرا ادرار داشته؟

پسرم عمل بردم دکترش گفت باید با تبسنج پماد بزنم 

ولی خیلی بی قراری میکنه 

اجازه نمیده پماد بزنم 

چیکار کنم

دسترسی به دکترش ندارم تا شنبه😭

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
بعد ختنه اینجوری شد؟؟کاری نداره ک اتفاقا پسر منم بعد ختنه  اینجور شد پشت تب سنج با پماد جنتامای ...

اخه برش خورده 

و ۲ تا بخیه 

میگه میسوزه 

اصلا نمیذاره دس بزنم 

میترسم باز بسته بشه

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه برش خورده  و ۲ تا بخیه  میگه میسوزه  اصلا نمیذاره دس بزنم  میترسم باز بس ...

حتما ببر دکتر زود میزنه تو دل نداری اون داره ببر اگه جیش نکنه کلیه هاش داغون میشه ها

براش استامینوفن بده درد داره دردم باعث میشه جيش نکنه

حتما ببر دکتر زود میزنه تو دل نداره اون داره ببر اگه جیش نکنه کلیه هاش داغون میشه ها براش استامینوف ...

صب دکتر براش زد 

بهم گفت روزی سه بار 

تبسنج رو پماد بزن 

بده بره داخل 

اصلا نمیتونم 

جیگرم آتیش میگیره.

جیش میکنه 

از دیروز که عمل شده راه ادرارش گشاد شده 

راحت جیش میکنه 

ولی برای تبسنج طاقت نداره

صب دکتر براش زد  بهم گفت روزی سه بار  تبسنج رو پماد بزن  بده بره داخل  اصلا ...

الهی بگردم حق داری مادرا دل ندارن 

به نظرم به یکی دیگ بگو بزنه مرد کسی کنارت نیست مردا بیشتر دل دارن

الهی بگردم حق داری مادرا دل ندارن  به نظرم به یکی دیگ بگو بزنه مرد کسی کنارت نیست مردا بیشت ...

شوهرم که از من بدتره

با من دعوا میکنه 

میگه دکتر به تو گفته 

به من که نگفته🤕

گفته مادرش انجام بده🤧🤧..

شوهرم که از من بدتره با من دعوا میکنه  میگه دکتر به تو گفته  به من که نگفته🤕 گفته ماد ...

ای خدا عجب برنامه ای 

میگم اگه سختتون بگید پرستار بیاد بزنه 

مامانم عمل داشت میگفتیم  پرستار می‌اومد واسه این کاراش دلشو نداشتم  نگاه کنم حالم بد میشد دلم ریش میشد

ای خدا عجب برنامه ای  میگم اگه سختتون بگید پرستار بیاد بزنه  مامانم عمل داشت میگفتیم&nbs ...

ببرمش درمانگاه بهتره

مرسی عزیزم از راهنماییت💋💋💋💋💋

ببرمش درمانگاه بهتره مرسی عزیزم از راهنماییت💋💋💋💋💋

سلام 

خوبی عزیزم...

پسر منم تنگی مجاری ادرار داره دکتر بهم گفته با تب سنج جیوه ای داخل کنم....ولی پسرم ب هیچ عنوان نمیزاره موندم چیکار کنم....شما چطور وارد کردی؟؟؟؟ قلق خاصی داره؟؟؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام  خوبی عزیزم... پسر منم تنگی مجاری ادرار داره دکتر بهم گفته با تب سنج جیوه ای داخل کنم... ...

سلام گلم  عمل کردی یا ن ؟؟؟

حتمن باید با وازلین چرب کنی 

به حالت چرخشی فرو کن سرشو بره داخل 

یه دور تاب بده بیار بیرون 

دوباره تکرار کن

سلام  خوبی عزیزم... پسر منم تنگی مجاری ادرار داره دکتر بهم گفته با تب سنج جیوه ای داخل کنم... ...

و اینکه اگر تنگی زیاد باشه 

اصلا تب سنج کار ساز نیست 

تغییری نمیکنه 

حتمن نیاز ب عمل داره

بازم اگر دکتر تشخیص داده 

حتمن انجام‌بده 

انشاللع رفع بشه 

اصلا دردی نداره 

مال پسرم چون بخیه داشت 

دردو سوزش داشت

و اینکه اگر تنگی زیاد باشه  اصلا تب سنج کار ساز نیست  تغییری نمیکنه  حتمن نیاز ب ع ...

پسر منم ده روز پیش ختنه کردم با حلقه دیشب حلقتش افتاد ولی جیشش خیلی پرش داره وقتی خوابیده حدود یک متر و نیم جلوتر جیش میکنه قبل از ختنه اینجوری نبود یعنی تنگی مجرا گرفته؟

و اینکه اگر تنگی زیاد باشه  اصلا تب سنج کار ساز نیست  تغییری نمیکنه  حتمن نیاز ب ع ...

نمیدونم در چه حده فقط میدونم دکتر با پنس بازش کرد... فقط کلفت جیش کرد ولی کجی ادرارش درست نشد... الانم ک ب هیچ عنوان اجازه نمیده بهش دست بزنیم....

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40