لیماک مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 578 عنوان امشب طلا بخرم یا شنبه 810 بازدید | 41 پست یه مقدار پول دارم میخواستم چیزی بخرم نشد حالا میخوام طلا بخرم به نظرتون شنبه افزایشیه یا کاهشی 😍 1401/12/25 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 شنبه چون شنبه و یکشنبه انس جهانی میادپایین(تعطیلی خارجی هاست) من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دریا،دریا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 2717 تاعید بخر نزار بمونه برا بعد عید اگه برا پس انداز میخوای سکه بخر زینتی میخوای بگرد با ۴درصد بخر کاربری دست دو نفره
karabarmazlom عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2400 مغازه داره پدرم ماه رمضون پایین تر میاد درستع؟ هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔