2777
2789
عنوان

کیا اینجا وکیلن یا به قانون واردن؟

107 بازدید | 15 پست

خانوما ما خونمونو فروختیم ۱۰۰میلیون ب عنوان رهن خونه مونده که فردا موعد خونمونه باید طرف بده که ما خالی کنیم

با صابخونه هم دعوایی هستیم خیلی آدم لجباز و عوضی هستش فقط دنبال شره 

بعد ما یه منبع آب خریدیم برای کمبود آب چون طبقه سوم هستیم امشب که باز کردیم بردیم یارو شاکی شده که اون رو خونس و شما حق نداشتین باز کنین .ماهم گفتیم مال خودمونه و توی قولنامه هم قید نشده و حق ندارین شما

حالا طرف لج کرده میگه پولتون نمیدم ماهم گفتیم خالی نمیکنیم زنگ میزنیم کلانتری بیاد صورت جلسه کنه که ما وسایلامون جمعه ولی این آقا پول مارو نمیده 

حالا چطور میشه باید شکایت کنیم نکنیم نمیدونم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
چ پروعه بزار خودش شکایت کنه

خودش مثلا ب چ عنوان میخاد شکایت کنه نمیدونم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اظهارنامه براش بفرستید 

باید بریم دادگاه شکایت کنیم بعد براش ابلاغیه میاد چطوره روندش؟

شما برین همون بنگاه ک قولنامه نوشتین خودشون راضیش میکنن

از دیشبه با اون بنگاه هم درگیریم طرف اون رو میگیره باهم رفیقن

دفاتر قضایی میرید بهش اعلام میکنید ملک شما آماده تحویل که بعدا شکایت کردید نگه ملک تخلیه نکردند  ...

در واقع قبل شکایت اظهارنامه بفرستید هم هزینش کمتر هم شاید طرف سر عقل بیاد 

عزیزم سعی کنید کوتاه بیایید یا شما آیا اون طرف 

اگه که نه برید شکایت کنید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

در واقع قبل شکایت اظهارنامه بفرستید هم هزینش کمتر هم شاید طرف سر عقل بیاد 

افراد می توانند قبل از اقامه دعوا در محاکم برای حل مسالمت آمیز مساله یا اظهار اراده خود مبنی بر ایفای تعهد یا مطالبه طلب خود  و مواردی از این دست اقدام به ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نمایند

دفاتر قضایی میرید بهش اعلام میکنید ملک شما آماده تحویل که بعدا شکایت کردید نگه ملک تخلیه نکردند  ...

ممنون عزیزم.امروز موعد خونم بود و هنوز نداده من میتونم زنگ بزنم کلانتری بیاد صورت جلسه کنه که وسایلام همه جمعه ولی این اقا پولمو نداده صورت جلسه کنه که مدرک داشته باشم و شنبه برم دفتر قضایی اونجاهم اعلام کنم؟؟

ممنون عزیزم.امروز موعد خونم بود و هنوز نداده من میتونم زنگ بزنم کلانتری بیاد صورت جلسه کنه که وسایلا ...

برید کلانتری محل سوال کنید برای این موارد میان یا نه ؟ اما فکر نکنم تا شکایت نکنید بیان اما اظهارنامه بهتر یک سند میشه که شما خونه رو خالی کردید 

عزیزم سعی کنید کوتاه بیایید یا شما آیا اون طرف  اگه که نه برید شکایت کنید

ماهرچی کوتاه میایم طرف هی بدتر میکنه گفتیم اینجور نمیشه باید جلوش وایستیم