2777
2789
عنوان

همه چیز :)🖤🕊️

199 بازدید | 13 پست

همه چیز میگذره و فراموش میشه به غیر از سه چیز :

چشم ها ، بوی عطر و قول‌ هایی که میدین.... 

🖤

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

اینا هم به مرور فراموش که نه ولی عادی میشه.میشه جزئی از زندگیت.کم کم می بینی خاطره ها یادت میان ولی دیگه دلت نمی گیره.فقط خودتو آزار میدی که چرا نمی تونی فراموش کنی

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا هم به مرور فراموش که نه ولی عادی میشه.میشه جزئی از زندگیت.کم کم می بینی خاطره ها یادت میان ولی ...

شاید :) 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
شاید :) 

منم یه روز جایی وایستاده بودم که فکر می کردم دارم می میرم اما هنوز زنده ام.دارم با ذهنم می جنگم که فراموش کنم.دارم ادامه میدم

منم یه روز جایی وایستاده بودم که فکر می کردم دارم می میرم اما هنوز زنده ام.دارم با ذهنم می جنگم که ف ...

🙂💔هعی میگذره ولی ردش میمونه 

اون که آره.آسیبش می مونه ولی زندگی ادامه داره.دنیا منتظر شکست عشقی ما نمی‌مونه

🙂💔هعی چی بگم منکه حالم میزون نیس زیاد 

چرا؟یعنی یه آدم دیگه‌از خودت برات مهم تره که بخاطرش به این روز افتادی؟

آره 🙂🖤هعی 

آره 🙂🖤هعی 

تا وقتی خودت اولویت خودت نباشی باید همین‌جوری غمگین زندگی کنی.سعی کن واسه هر چیزی بیشتر از یه روز غصه نخوری.تو واسه اون طرف حرص می خوری اونوقت اون یه جای دیگه داره عشق و حال می‌کنه‌

تا وقتی خودت اولویت خودت نباشی باید همین‌جوری غمگین زندگی کنی.سعی کن واسه هر چیزی بیشتر از یه روز غص ...

🙂🖤حق با توعه در کل ولی دیگ خوب نمیشم من ولی به زندگی عادی خودم ادامه میدم بدون عشق بدون همسر بدون هیچ فردی 

🙂🖤حق با توعه در کل ولی دیگ خوب نمیشم من ولی به زندگی عادی خودم ادامه میدم بدون عشق بدون همسر بدون ...

منم می گفتم دیگه ازدواج نمی کنم.زندگیم‌تموم شده به ته خط رسیدم.ولی بعد این قدر راحت شوهر کردم که الان هم واسه خودمهم واسه خانوادم غیر قابل باوره.