2777
2789
عنوان

فکر اینکه با ی دونه دندونش گازم بگیره 🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست

الان پیشت نیست؟

اخه گفتی دو ماه دیگه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه نه ماهش کنارمه😍 و میخواد دندون دربیاره از دیروز پدرمو دراورده😐🤣

سلام عزیزم ببخشید بچتون پسره یا دختر

پسرم ۷ماه ونیمه یدونه جوونه زده دندونش رچندروز یبار تب می‌کنه شما تو چه شرایطی هستین؟

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
منم همش میگم یه سال دیگه باید دکوری هامو جمع کنم😅🥰

ای جااانم.شماهم بارداری؟؟اخی خیلی خوش حالی مگ نه؟من بااینکه مجردم قشنگ حس میکنم چه حالی دارید.به نظرم بزرگترین معجزه خدا همین بچه است وبارداری🥺

سلام عزیزم ببخشید بچتون پسره یا دختر پسرم ۷ماه ونیمه یدونه جوونه زده دندونش رچندروز یبار تب می‌کنه ...

سلام عزیزم پسره گلم

والا از دیروز داره تب میکنه لثش میخاره اب دهنش میاد شبا هی بیدار میشه الانم نگاه کردم فعلا خبری نیس انگار 

.... 

مبارک باشه به سلامتی، اما بچه داری فقط این قشنگیهاش نیس، شب بیداری گریه هاش دل درد و واسه هر دندون چقد تب میکنه گریه میکنه لثه هاش میخاره جیغ میزنه واکسن میزنه تب میکنه کلا واسه هر چیزیش زحمت فراوون داره برای مادر، اما خب با ی خنده اش خستگی ات درمیاد 🥰

پیشم هس  ولی زیادی پیشمه  نی نی ام تو دلمه  هنوز ب دنیا نیومده 😁😁😁

اهااا الهییییی

من فک کردم به دنیا اومده و ۷ ماهشه😄😄

ان‌شاءلله به سلامتی و راحت وضع حمل کنی عزیززم

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
ای جااانم.شماهم بارداری؟؟اخی خیلی خوش حالی مگ نه؟من بااینکه مجردم قشنگ حس میکنم چه حالی دارید.به نظر ...

ممنون گلم بله خیلی حس خوبیه دیروز یخورده دلگیر بودم هی لگد میزد احساس میکردم میخواد بهم بگه ناراحت نباش من پیشتم🥺 انشالله قسمت همه منتظرا ... اون پستتون که گفتی دعا کنید لایک کردم‌ دعا کردم برات به حاجت دلت برسی انشالله 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
سلام عزیزم پسره گلم والا از دیروز داره تب میکنه لثش میخاره اب دهنش میاد شبا هی بیدار میشه الانم نگا ...

چند درجه تبش؟ پسرم دوهفته هس گاه و بی گاه تب داره دکترم بردم تک این دوهفته جوونه زده. فقط این تبش منو نگران میکنه

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
دختره😍😍😍 قراره بشه هووم  از الان ب شوهرم میگم وای بحالت بیشتر از من دوسش داشته با ...

😂😂

عزیزم من خودم یه دخترم و بهت میگم هیچ جا دخترتو محدود نکن 

من مادرم برای بیرون رفتن محدودم می‌کنه و یه عقایدی داره که واقا خیلی وقتا ازش متنفر میشم

ولی شما بزار دخترت آزاد باشه و آزاد بگرده 

عین یه رفیق براش باش 🤍