2821
2789
عنوان

خونریزی کم پریودی

29800 بازدید | 32 پست

دوستان کسی هسته وقتی پریود میشه پریودیش کم باشه من الان یکسالی هست خونریزیم کمه فقط یه روز خونریزی دارم اونم توی دستشویی روی پد خیلی کم میاد روز دوم ترشحات خونی روز سوم هم لکه بینی قبلا پریودم دوروزه بود روز خونریزی داشتم بازم کم بود ولی نه به این رسوایی فعلا هم آزمایش هورمونی هم سنوگرافی هام هم خوبن حتی دیروز حامله بودم سقط شد اینقدر درد داشتم ولی خونریزیم خیلی کم بود بعدش هم رفتم سنو گرافی بقایا نداشتم واقعا دیگه نمی فهمم چطورمه البته ذخیره تخمدانم 0.93 بود 6 ماه پیش البته یعنی دارم یائسه میشم نگرانم همش یه ناراحتی میافته توی وجودم خیلی بچه هم ندارم نگرانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالتونه برا منم کنه یعنی من ذخیره تخمدانم کمه؟

یعنی از شما همینطوری گفتم هسته؟ 28 سالمه خیلی نگرانم اینقدر غصه دارم بچه هم ندارم 7 هفته حامله بودم ایست قلبی کرد مجبور شدم سقطش کنم

من ۳۵ سالمه می ترسم یائسه بشم بعد از عید بازم می خوام برم دکتر ، دو ماه قرص مصرف کردم

متاسفانه همش اینقدر ناراحتم میگم که انگار تخمدانم پیر شدن عجب شانسی دارم😪😪

بچه ها اونایی مجرد هستن چند روز پریود میشین ؟ خواهر من ۱۴ سالشه سر ۵ روز تموم میشه بده ؟ 😕

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
من کم کاری تیروئید هم دارم دکتر گفت تیروئیدت تنظیم نباشه تخمدان رو از کار میندازه 

جدی 😟  

منم تیرویید دارم ولی نمی دونستم 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
من دوساله اینجوریم تنبلی تخمدان دارم .....اگه به موقع پریود میشی جای نگرانی نداره 

تنبلی تخمدان ندارم ولی امکان یائسگی هست درمانی هم نداره کاش تنبلی تخمدان داشتم