2777
2789

هیچ چطوره راهی هست که یه وقت بفهمه منم ؟؟

حتی اگه شماره م یا اون یکی پیچ اصلیمو داشته باشه؟؟

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به هوشت داره.یکی از کاربرا بود میخواست شوهرشو امتحان کنه شوهره پرسید کی هستی اونم گفت من فلانی نیستم.اسم خودشو گفت ینی  

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
😐یه پیجی رو برام چک میکنید تو اینستا؟ 

الان میخوای ؟؟

تو این گوشیم فی::لتر شکن ندارم 

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

یه بار کردم من اینکارو 

با اسم کسی که میگف قبلا بهش علاقه داشته

گفت الان یکی دیگه رو دارم دوسش دارم توروهم قبلا دوس داشتم

دیدم این نمیخواد هیشکیو از دست بده

ساعت دو شب قیامت کردم تا خود صبح داشت التماس میکرد   

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
بستگی به هوشت داره.یکی از کاربرا بود میخواست شوهرشو امتحان کنه شوهره پرسید کی هستی اونم گفت من فلانی ...

طرف خیلی باهوش بوده زنه😂💔

بستگی به هوشت داره.یکی از کاربرا بود میخواست شوهرشو امتحان کنه شوهره پرسید کی هستی اونم گفت من فلانی ...

جررررر

وایسا دنیا میخوام پیاده شم ...

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
یه بار کردم من اینکارو  با اسم کسی که میگف قبلا بهش علاقه داشته گفت الان یکی دیگه رو دارم دوس ...

😂😂