2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

60 بازدید | 8 پست

حالم خیلی بده داره عید میشه دلم میخواس بچه معصوممو به دنیا نیاورده بودم‌تنهایی میرفتم ی کشور دیگ عمرمو میگذروندم زودترم میمردم.پول دارم جوونی دارم زیبایی دارم ولی ی ازدواجی کردم ک منو افسرده و بیچاره کرد دلم میخواد از خونم بندازمش بیرون ولی دلم برا بچم میسوزه از خودم گذشتم.دست و دلم ب هیچکاری نمیره حالم خیلی بده با هیچکسم درددل نمیکنم از زندگیم.

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت مشکل اصلیمه.ولی مشکل زیاده

رابطه جنسی داری باهاش یا نه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
رابطه جنسی داری باهاش یا نه

خودم خیلی گرمم‌میخواستم نداشته باشم ولی دوبار داشتم نتونستم😔

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
خوب باهاش برو مشاوره ، نشد جدا شو. خودتوانقدر آزار نده

میرم مشاوره بعد عید.هیچ آرامشی نداشتم تموم این سالها