2777
2789

عکس بزار  😂😂شوخی میکنم برو دکتر خودتو حتما خشک کن بعد دسشوی چرک خشک کن بخور 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

پیرسینگ وااااااااژننننننننن؟؟؟؟؟؟

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه برخدا

کارای عجیبی میکنیدا😂این همه جاااا

خب درش بیار و  بشورش و برو دکتر ببین چی بهت میگه

شاید لازم باشه آنتی بیوتیک بخوری و با مثلا بتادینی چیزی بشوریش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عکس بزار  😂😂شوخی میکنم برو دکتر خودتو حتما خشک کن بعد دسشوی چرک خشک کن بخور

اول میخواستم نیپل بزنم شوهرم گفت بعد از اینکه شیر بچه رو گرفتم بزنم 

وایی خیلی درد میکنه امان از نیاز های شوهررر

پناه برخدا کارای عجیبی میکنیدا😂این همه جاااا خب درش بیار و  بشورش و برو دکتر ببین چی بهت میگ ...

هزینه کردم بابا الان بکنم پولم میره تو جوب 

هنوز به شوهرم نگفتم دلش پاره میشه مقصر خودشه بود با اینکه

اول میخواستم نیپل بزنم شوهرم گفت بعد از اینکه شیر بچه رو گرفتم بزنم  وایی خیلی در ...

اره خدابی خیلی  دردناکه ولی خوب میشه حتما دکترو برو

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
اره شوهرم گیر داد بزن جذابه و فلانه الان زدم عفونت کردمم

همسرت کجا دیده ک میدونه جذابه؟؟؟؟؟؟

همسرت نیاز داشته باشه شما خودتو بندازی داخل چاه این کارو میکنی؟؟؟؟؟

نیاز شوهر!!!!!!

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من