2777
2789

خانما تور خدا بیاین یه خاکی بریزن تو سرم یه فکری برام بکنید تازه عروسم ایقد هیچی نمیخرم دوس دارم زود خونمون بسازیم یا میترسم پول کم بیاریم نتونیم وامامون بدیم هیچی نمیخرم هرجا میرم شوهرم بهم میگه برا چی مثل بقیه ب خودت نمیرسی بازم دلم نمی یاد نمی تونم خرج بکنم😭😭😭😭

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا وظیفه شوهرت هست که وام رو پرداخت کنه یا برای ساخت خونه برنامه ریزی کنه شما هم یه لیست از وسایلی که نیاز داری بنویس و سعی کن بعداز اینکه حقوق گرفت حتما چندتا تیکه از اون لیست رو برای خودت بگیری 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بشدددت اشتباه میکنی.همه کارت پیش میرن ولی این وسط شوهرت عادت می‌کنه به خرج نکردن تو و بعداً هرچقدر هم وضعش خوب بشه برات خرج نمیکنه.از طرفی هم ب خودت ک نمی‌رسی خودتو از چشم شوهرت می‌ندازی.اینو هم مد نظر داشته باش زمان ک بگذره شوهرت بخاطر از خود گذشتگیت اصلا قدردانت نیس

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱

این کارت اشتباه محض شوهرت نیازداره توزیباوخوشتبپ بگردی ببین خاهرخونه وزمین ماشین تنش جورمیشه اگرخدابخادبه خودت سختی زیادنده چون اونولی که نیمونه برکت نداره من تحربه کردم 

شما خسیسی بهونه خونه نکن

😭😭😭

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
بشدددت اشتباه میکنی.همه کارت پیش میرن ولی این وسط شوهرت عادت می‌کنه به خرج نکردن تو و بعداً هرچقدر ه ...

دقیقامن تجربه کردم الان شوهرم جونش درمیادبمن گول بدا اینقدادج نکردم عادتش شد

بخر ب اندازه استفاده ات، شوهرت ب کم خرجی عادت نده، ببین اش چقدر شوره ک شوهرت تورو با بقیه مقایسه م ...

چشم

اونا وظیفه شوهرت هست که وام رو پرداخت کنه یا برای ساخت خونه برنامه ریزی کنه شما هم یه لیست از وسایلی ...

ممنونم عزیزم چشم

بشدددت اشتباه میکنی.همه کارت پیش میرن ولی این وسط شوهرت عادت می‌کنه به خرج نکردن تو و بعداً هرچقدر ه ...

والا تاحالا چند سری دیدمه من دل سوزوندم ولی اون نفهمید

این کارت اشتباه محض شوهرت نیازداره توزیباوخوشتبپ بگردی ببین خاهرخونه وزمین ماشین تنش جورمیشه اگرخداب ...

مننونم عزیزم