2777
2789
عنوان

وقتی بی بی چک مثبت باشه یعنی دیگ باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 27 پست
برای منم دعا کن با این حال قشنگت که مامان بشم😍

ان‌شاءالله به زودی قسمتت بشه 

همه منتظرا مامان بشن 😍 

من همش منتظر بودم پریود شم دکتر گفته بود روز اول پریودیت بیا درمانو شروع کنیم . باورم نمیشه هنوز 

تا جواب از نیاد خیالم راحت نمیشه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
الان محل کارمم آزمایشگاه کنار همینجاس حضوری میرم  عکس ندارم 🥲  وای اصلا باورم نمیشه

چند ماه اقدامی بچه چندم  منم ماه قبل نشد این ماه اقدام داشتیم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماه اقدامی بچه چندم  منم ماه قبل نشد این ماه اقدام داشتیم

دقیقا ماه دوازدهم اقدامم بود یعنی ی ساله 

بچه اول 

ان‌شاءالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم 

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
چرا باورت نمیشه انشاالله بارداری خوبی داشته باشی به سلامتی زایمان کنی

خیلی ممنونم 🥺❤️😍

ان‌شاءالله به زودی قسمتت بشه  همه منتظرا مامان بشن 😍  من همش منتظر بودم پریود شم دکت ...

عزیزم ان‌شاءالله همیشه دلت پر از خوشی و نشاط و نگاه اهل بیت باشه ان‌شاءالله بارداری و به سلامت نی نی قشنگتو بغل کنی وقتی میشنوم یکی بارداره تو نی نی سایت حتی بخدا انقدر خوشحال میشم انگار که آبجیم باردار شده بازم مبارکت باشه❤️

عزیزم ان‌شاءالله همیشه دلت پر از خوشی و نشاط و نگاه اهل بیت باشه ان‌شاءالله بارداری و به سلامت نی نی ...

عزیزدلمی مرسی از دعای قشنگت 

ان‌شاءالله هرچی دوس داری و صلاحته خدا بهت بده 

عاقبتت بخیر گلم

جواب آزمایش گرفتی خبر بده بهمون

گرفتممممم مثبت بود 😍😍😍

این لحظه هزاران بار قسمت همتون وااای😍😍😍🙏🏻♥️