2777
2789
عنوان

دیشب یه خانومیی

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پول براش اولویته تا عشوه🤣🤣🤣

یاد یه چیزی افتادم از زندگی خودم 

دلم گرفت 

نامزد من یه همکار خانم داشت که ازش بزرگتر بود 

ولی خیلی به پر و پاش می پیچید 

تو جلسه های صندلیشو میاورد کنارش می نشست 

می رفت شهرشون براش سوغاتی میاورد 

تو پیامک های کاریش همینطور پیامک می داد 

نامزد منم سرد جواب می داد 

از هم دور بودیم به خاطر کارش 

هرچی بهش می گفتم فاصله بگیر از این دختره می گفت تو حسودی تو به من اعتماد نداری 

جواب پیامک های اونو می داد 

جواب پیامک های منو نمی داد که تنبیهم کرده باشه 

آخرشم سر یه بهونه ی الکی گفت نمی خوامت و چند سال دوستی و چند ماه نامزدی رو به هم زد و رفت 

هیچوقت نفهمیدم به خاطر اون دختره بود یا نه 

کاش کنارش بودم منم بلاکش می کردم 

واقعا حلال نمی کنم تا آخر عمرم 

هم خودِ خرش رو که منو فروخت به یه دختر ۹ ساللللل بزرگتر از من 

هم اون زنایی رو که واسه مردایی که متاهل یاتو رابطن می دزدن تا کمبود هاشون جبران شه 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
انقد عشوه و ادا و ناز میام براش که دیگه اعصاب عشوه و ادا اطوار یکی دیگه رو نداره زیر همین یکی زایی ...

حالا قیافه ای هم داره یا عکس پرو نداشت😁

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
یاد یه چیزی افتادم از زندگی خودم  دلم گرفت  نامزد من یه همکار خانم داشت که ازش بزرگتر بو ...

واقعا اینجور زنا زندگی درستی نخواهند کرد تو دنیا

عزیزممم منم اگه بلاکش نمی کردم مطمئن باش زنه انقد نخ می داد تا اینم میگرفت

مردا همه بالاخره کم میارن دیگه

نه نداشت ندیدم چیزی یعنی مننن ولی از نظر من زشتهههه زشتوی خونه خراب‌کن

فکر کردم خوشکل بوده حساس شدی

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
نه خودش که نبود پیامک داده بود 

پروفایل تل یا ایتا و هر چی داشت نگاه میکردی شمارشو هم برمیداشتی

واقعا اینجور زنا زندگی درستی نخواهند کرد تو دنیا عزیزممم منم اگه بلاکش نمی کردم مطمئن باش زنه انقد ...

حالا زنه یه کاری کرد :((( 

اون چرا ؟؟ 

من این همه سال با بداخلاقی ها و بی کاری و سربازی و بی پولیش ساختم 

تا پایان خدمتشو گرفت و استخدام شد و خونه گرفت و وضعش خوب شد باید اینطوری می کرد ؟

اون زنه برام کاملا آدم معلوم الحالی بود 

یه دختر از خانواده ی فقیر که خیلی سال بود ازدواج نکرده به خاطر شرایطش و هم از من هم از خودش بزرگتر بود 

اون زنه از کجا می دونست با منه ؟ فقط نیاز به محبت داشت . هزار ماشاالله نامزد منم کمیته امداد امام خمینی. 

تقصیر رو از چشم نامزد خودم می بینم 

و امیدوارم خدا حقمو ازش بگیره

سال هایی که جای بچگی کردن بعد مدرسه روزنامه ها و سایت ها رو می گشتم زنگ می زدم که کار پیدا کنم براش 

بلاهایی که سال کنکورم سرم آورد 

الان که شرایطمون خوب شد واسه به هم رسیدن اینطوری جبران کرد برام 

دستش درد نکنه .........

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
رفته دنبال لیاقتش شما انقدر خانوم و بساز و باوفا قطعا بهتر از زون قسمتته 

مرسی عزیزم 🥺❤❤