2777
2789
عنوان

من هیچی براعید نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 55 پست

خیلی سخته من شلوارمو ۸۰۰ گرفتم 

چقدر شمال همه چی گرونه 

۲ تا شال و تیشرت ۷۶۰ هزار 

چخبرههههههههههههههه 

دلم برای شوهرم سوخت گفتم نگیر اما گوش نکرد 😔😒

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش باش بابا😍🤣

من حتی با بی پولیم خوشم

یدونه کفش خریدم فقط ۶۸۰ تومن‌

یدونه ادکلن ۲۰۰ و یه موس مو ۱۹۰

دوتامون جوراب خریدم باهم شدن ۶۰ 

و یه کلاه که ۱۵۰ 

همینا 

دیکه هیچی

هرسال خیلیی میخریدم 

ولی خب باز دلم خوشه 

باز خوبه شلوار خریدی 

واسه عیدم بجای پول آجیل و میوه و.. به خانوادم گفتم بریم مسافرت 

من حتی تو کف خیابونم باشم بهم خوشمیگذره

از این لحظاتم لذت ببر 

خاطره میشه براتا😍😍💋

بیخیال همه چی

اتفاقا عید فقط ی روز عادی نیس تحویل ساله ی شروع جدیده چیزیه ک میتونه باعث انگیزه و حس خوب بشه اما ب ...

توجه بفرمائید نوشتم نگاهتون رو تغییر بدید 

دوستمون اینطوری که فرمودند بابت خرید نکردن و ...، نباید سرزنش کنیم خودمون رو به خاطر عید که چیزی نخریدیم و در اصل از این نگاه ، واقعن هیچ فرقی بین عید و روزهای دیگه نیست 

اعتقاد دارم هر زمان که بتونیم نگاهمون رو تغییر بدیم آغاز تحوله 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خیلی سخته من شلوارمو ۸۰۰ گرفتم  چقدر شمال همه چی گرونه  ۲ تا شال و تیشرت ۷۶۰ هزار  ...

عاقا ی سوال شمال هوا چطوره؟خانواده شوهرم گفتن بیایین با ما ولی من نمیخوام چجوریاس؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: