2777
2789
عنوان

ترکا رسم عیدی به خواهرشوهر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بزرگت یه زنه اصیله و حتما با این دل بزرگش هدا بهش عرسال بیشتر میده  ما هم معتقدیم عیدی رو ...

قربونت .آره ب مال دنیا چشم نداره .دل سوزه . هرچی من و مادرم باهاش کلنجار رفتیم ک جمع کنه عیدی بردن ها رو گفته نه دخالت نکنید. خودشم سختشه ببره دیگه چون پادرد داره .میده دایی هام ببرن.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
خیلی هم زیاد هست به بچه اش هم پول میدین حالا ادم اگه شخصیت یا شعور داشته باشه ۵ هزار تومن هم بده یکی ...

خدایی خواهر با درکیه،خودش میگفت اصلا عیدی نمیخوام ولی بازم من میگم یدونست برادرشم بزرگتره بلاخره بد نشه یه وقت

مامانمم میگه خواهر خوشحال میشه بر میگرده به جیبتون حتما عیدیشو بدین

دقیقاً همینه. 

خودمونم خواهریم.

مطمئنا وقتی داداشامون عیدی میدن خوشحال میشیم.

ولی خب هیچوقتم‌ راضی نیستیم وقتی نداره خودشو به زحمت بندازه اذیت بشه.

مام میدیم امسال خیلی دستمون تنگه یعنی ماشینمون ادا درآورد همه ی پولمونو دادیم واسه اون خواهرشوهرام گفتن نمیخوایم ندین ولی نمیتونم اونام خدا وکیلی همیشه خوب بودن بد نیستن بهانه داشته باشم😁

مامان دوتا دخمل ناز 😍

خیلی خوبه به یادبودن وکمک هم کردن ولی نه الان تواین دوره ی سختی که خودتون دستتون خالی شه،نه چرا کم باشه هرکی اندازه وسعش...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تو اینستا دیدم که ترکا به خواهراشون و دختراشون که چندین سالم ازدواج کردن هر سال غذا و خوراکی و طل ...

ما هم همونجوریم سال اول تا آجیلو اینام میبرن برای دختر ولی دیگه از سال دوم یه هدیه و یه جعبه شیرینی

خدایی خواهر با درکیه،خودش میگفت اصلا عیدی نمیخوام ولی بازم من میگم یدونست برادرشم بزرگتره بلاخره بد ...

همون ۳۰۰ خیلی خوبه یه دیس هم میوه و شیرینی بزار کنارش ...سالی یه باره به بچه هاش کم بده

من اگه بودم، کوفت میدادم  همین پول وسیله غذایی می خریدم و مید ...

گاهی ب فقرام کمک میکنه .اما خب این عیدی دادنم قطع نکرده .خودشم برادرش فوت شده چندساله زن داداشش براش هرسال پارچه ای بلوزی چیزی میاره عیدی. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞