2777
2789

من با قرص ال دی باردار شدم 😐

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا😨

بخدا الانم یه ماه و خورده ای هست ک حاملم 🥲

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
میگن ۸۰ درصد جلوگیری میکنه ۲۰ درصد احتمال بارداری بده.دوستداری بچه بیاری؟

ن ابجی ی دختر ۱ ساله دارم دوتا سقط داشتم یکی قبل دخترم

یکی هم بعدش بخاطر اینا قرصا لعنتی اشتباه استفاده کردم

😍
ن ابجی ی دختر ۱ ساله دارم دوتا سقط داشتم یکی قبل دخترم یکی هم بعدش بخاطر اینا قرصا لعنتی اشتباه است ...

عزیزم خدا ی دونه داده بهت دگ

من پنج ساله ازدواج کردم دو سه ساله میخوایم نمیشم منم قیدشو زدم.والا منم قرص جلوگیری بخورم شاید باردار شدم 😂 من ال دی بهم نمیسازه خارجی میخورم قبلا برا تنظیم پریودی و کیست

عزیزم خدا ی دونه داده بهت دگ من پنج ساله ازدواج کردم دو سه ساله میخوایم نمیشم منم قیدشو زدم.والا من ...

انشالا ی دختر ی پسر خوشگل نصیبت بشه فداتشم

اصن نمیدونم ای قرصا چرا ایطورن

😍
[QUOTE=280003639]بخدا الانم یه ماه و خورده ای هست ک حاملم 🥲[/QUOTEبسلامتی عزیزم والا من اولی رو سق ...

من بعد یکسالگی دخترم یدونه رو سقط کردم عمدی با قرص 

الانم دخترم چهار سالشه دیگه اینو نگهداشتم چیکار کنم بخدا قبلی رو ک سقط کردم خدا زد تو کمرم زندگیم گند خورد 

الانم اوضاع روحی خوبی ندارم ولی خب نیمه شعبان بود فهمیدم باردارم خیلیا اینجا گفتن هدیه هست و معجزه منم نگهش داشتم 

من بعد یکسالگی دخترم یدونه رو سقط کردم عمدی با قرص  الانم دخترم چهار سالشه دیگه اینو نگهداشتم ...

بسلامتی ابجی سقط نکنی

بخدا قسم من ای سومی رو ک سقط کردم مردمو زنده شدم 

من خودم خبر نداشتم باردارم فک کنم دومام بود بعد فهمیدم اصن حواسمم ب پریودی نبود

داخل خیلی بی حال کسل بودم همش خواب بودم 

بعد مامانم گف ی تست بده ببین باردار نیستی دیدم

چرا مثبت شد😂😂

فرداش با قرص سقطش کردم بزرگم بود

😍