2777
2789

فوری بند اومد یکی دارم اهلیه یکیو تازه یه هفتس گرفتم وحشیه میخواستم اهلیو بیارم بیرون اونم خودشو انداخت بیرون پرواز کرد خورد به شیشه دو سه بار دماغش یه زره خونی شد نمیدونم چیکار کنم 😭😭پشیمون شدم از خریدنش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی طفلی دلش پرواز میخواد💔😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

پوست مماخش اگ کوچیک باشه هنوز نرمه احتمالا زخم شده ولی بزرگترباشه دیگ من عروسم افتاده بود شب چارشنبه سوری چن سال پیش توابگرمکن لامپاهم خاموش از ترس ترقه وسروصدا توخونه ازاد بود خودمم خونه نبودم اومدم دیدم بچه کز کرده دماغ سرخ یه وضعی بلاخره سالم مونده مماخش سوخته بود یا زده بود درو دیوار خدامیدونه یکم زخم شد بعدم زخمش افتاد بهش رسیدم خوب شد

امیدوارم اینم خوب بشه میترسم نوکش شکسته باشه😭😭

چیزیش نمیشه من پرنده زیادداشتم چندروز توخودشه وغذا نمیخوره اما همبازی داره خوبه خدایی نکرده نوکشم شکسته باشه ترمیم میشه اگر تاده روز دیدی ادامه داره ببر دکتر