2777
2789
عنوان

چشمهایی که طلسم شد

467 بازدید | 18 پست

سلام رفقا

تو تاپیک قبلی بهتون گفتم که می‌خوام از زندگیم براتون بگم

شاید برای یکی مفید باشه و مسیر زندگی کسی با حرفهای من به سمت خوبی تغییر کنه

مامانم تعریف میکنه که 

من وقتی بدنیا اومدم تا چهارماهگی چشمهام سالم بود

بعد شب خوابیدم و صبح بیدارشدم

دیدن که رنگ مردمک چشمام تغییر کرده و یه خال سفیدی اومده رو چشمم

بردنم دکتر و فهمیدن آب سیاه و آب مروارید آورده

و نزدیک به چهارتا عمل جراحی تا ۷ سالگیم رو چشمام انجام شد

تا اینکه چشم چپم نابینا شد

اما در ظاهر زیاد بد نبود که کسی نتونه ببینتم.

حدود ۳سال پیش رفتیم پیش یکی که احضارات داشت

گفت مادربزرگت نامادری پدرته و چون ازش کینه داشته سرتو این بلا رو آورده 

البته مادربزرگم هفت سال پیش هم یه بلای دیگه سرم آورد

که تو تاپیک بعدی میگم

چشمام رو هیچ دعانویسی نمیتونه خوب کنه

فقط باید خدا کمک کنه

یه بار تو خواب ، امام حسین اومد وعده ی شفا داد

اما هنوز زمانش نرسیده انگار 

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

یا امام حسین.. ای کشتی نجات بازم نظر کن.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اب مروارید نوزادی متاسفانه شایعه و شما تنها مورد نیستین زمام بروزش هم چهارماهگی هست امیدولرم همیشه سلامت باشین 

بعدم مادربزرگتون اگر همچین قدرتی داشت قبل از تولد شما روی پدرمادروبقیتون تجرا میکرد کلا رمال ها و دعانویسا همیشه ازاین چرتا تحویل مردم نیدن تا تیغشون بزنن وگرنه کیه که ندونه اگر اینا زورشون میرسید یه پولی از راه جن و من درمیاوزدن که اینقدر دستشون جلوی مردم گرفتار دراز نباشه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

فامیل ماهم پر از این جادو جنبل کننده هاس،یه سری فامیلامون که دیدم اصلا خودشون کتاباشو دارن😂 ، کاغذاشم تو کمد خیلی ها پیدا شده😅 اتفاقا اونی که دستش تو این کاراس فقط زندگی بقیه رو خراب میکنه زندگی خودشون خیلی خوبه

چقد بی انصافن

یه نفرو میشناسم تا ۵_۶ سالگی یه پسر سالم بود ه ولی بی وجدانا چشمم زدن پسره خیلی شیطون بوده 

الان همون پسر شیطون از همون ۵_۶ سالگی فلج شده 

نگین که چشم زخم نبوده چون دکترا گفته بودن هیچ مریضی نداره 

فقط یه شب تب کرد این شد بهانه فلج شدنش

تعلیق _  

البته اب مروارید نوزادی متاسفانه شایعه و شما تنها مورد نیستین زمام بروزش هم چهارماهگی هست امیدولرم ه ...

سحر و جادو چیز الکی نیست و تو قرآن هم بهش اشاره شده چندین بار

و ماهم پیش کسی رفتیم که واقعا اینکاره بود

البته سر پدرم هم بلا آورد که تو تاپیک بعدی میگم

تنها من نبودم 

عزیزم ان شا الله که به زودی خوب بشین ، چشم راستت ک اوکی هست الان ؟

چشم راستم به واسطه بلایی که سه سال پیش سرم آوردن دچار لرزش شده

اما بینایی داره 

فامیل ماهم پر از این جادو جنبل کننده هاس،یه سری فامیلامون که دیدم اصلا خودشون کتاباشو دارن😂 ، کاغذا ...

اره دقیقا

مثلا همین مادربزرگم دروغ نگفته باشم ۹۰ سال رو داره.😐

بعد هی بیماری اومده سراغش و نمرده

سریع خوب شده 😑

چقد بی انصافن یه نفرو میشناسم تا ۵_۶ سالگی یه پسر سالم بود ه ولی بی وجدانا چشمم زدن پسره خیلی شیطون ...

اره بخدا

چه بسا چشم زخم هم نباشه 

از همین سحر و جادو ها باشه

خدا هدایتشون کنه